FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Avem un lot omogen, aştept roadele transferurilor precedente"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, consideră că formaţia de pe Bega are jucători capabili să facă faţă în campionatul viitor.

"În ultimii doi ani am făcut cele mai importante transferuri, acum culegem roadele. Avem o echipă omogenă, care va trebui să facă dovada acestui lucru în campionat"
, a spus Iancu la sportro.

Apoi a continuat: "L-am adus pe Tameş, aflat la o vîrstă care dă calitate jocului şi cu o experienţă bogată, plus un fundaş din campionatul Serbiei, Popovici. Avem jucători experimentaţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
argus112
argus112  •  24 Iunie 2010, 15:18

Conu Iancu a mai dat cu m.... în fasole,aşa că de ce să nu o mai repete. Mare specialist în tot soiul de declaraţii a făcut mult rău echipei şi lui însuşi. Nu-i exclus să aibă dreptate, deşi e cam greu de crezut.Presiunile de tot soiul nu au adus ,,succesurile'' mult dorite. Poate dacă o lasă mai uşurel....cine ştie ! Oricum Petrovici are nevoe de ceva timp ca să-şi facă o imagine clară despre ,,putinţele''lotului pentru a şti exact ce ,,găuri'' mai trebuesc astupate.

je__
je__  •  24 Iunie 2010, 12:53

Da' omu nu cred ca are nesimtirea utopica sa spere la titlu! Eu cred ca se referea la faptul ca nu vor retrograda NICI anul asta...

heheh.e
heheh.e  •  24 Iunie 2010, 12:28

ce facea Iancu acu doi ani au inceput sa faca steaua dinamo si rapid cumparand de la Brasov ,Chiajna,Astra...etc Panti,Sepsi ,Curtean ,Goga,Lato,Luchin,Sandu ...sunt toti fosti jucatori ai nationalei de tineret

Vezi toate comentariile (4)
Comentează