FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG SPUMOS IANCU-PRUNEA

Iancu: "Dacă Prunea stă pe bancă, la Lausanne!" / Prunea: "Să ne ducă pe toţi acolo!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Patronul formaţiei Poli Timişoara, Marian Iancu, şi managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, au avut un schimb de replici la GSP TV, la "Premium Liga", pe marginea duelului dintre cele două echipe, programat în etapa 31, Iancu afirmînd că va contesta dreptul lui Prunea de a sta pe banca roş-albilor.

Marian Iancu: Asa cum am procedat si cu Rapid, asa procedez si cu Dinamo. Ii anunt si pe ei ca vom contesta dreptul lui Florin Prunea de a sta pe banca lui Dinamo. Este posibil sa nu am dreptate, dar asta o va spune Tribunalul de la Lausanne.

Florin Prunea: Bine, atunci sa ne duca pe toti la Lausanne! Sa alinieze toate cele 17 echipe si cine nu face ca Marian Iancu, gata, la Lausanne!

Marian Iancu: O sa fiu fericit ca Dinamo sa nu isi ia masuri. M-as bucura sa inving pe teren, ca apoi sa fac acelasi demers, tocmai pentru a fi in spiritul regulamentelor. Nu caut scandal, doresc doar sa impun respecul pentru Timisoara.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (38)
 •  21 Martie 2010, 10:54
Postat de cornelbraila pe 21 Martie 2010, 10:42

si tu poti fi supspectat ca ai avea un neuron desi nu e cazul , atunci sa fii insotit peste tot sa nu faci lala in public ca la fruncea se porta .

tu ai face bine sa-ti susti echipa locala,mizeri fara patriotism local.

cornelbraila
cornelbraila  •  21 Martie 2010, 10:42
Postat de pe 20 Martie 2010, 20:12

aci ii dau dreptate lui iancu desi nu il suport. Pai odata ce e suspectat de aranjamente cu arbitrii ce draq cauta la o echipa de fotbal. Acu hai sa angajam toti suspectii de pedofilie pe la gradinite, toti suspectii de trafic de droguri ii angajam prin farmacii... ca doar pana nu le demonstram vinovatia au dreptul si ei sa lucreze unde vor , nu? Asta in conditiile in care practic singur a recunoscut intrun interviu ca a facut-o.

si tu poti fi supspectat ca ai avea un neuron desi nu e cazul , atunci sa fii insotit peste tot sa nu faci lala in public ca la fruncea se porta .

 •  21 Martie 2010, 09:19

geambasu ii dinamovist de asta ii convine,la fel dragomir si fratii becali findca stiu ca prunea o fost pus acolo ca sperietoare de arbitrii si nu numai,ii clar pt toata lumea ca unul care ii anchetat pentru lucruri necurate cu arbitrii si nu numai nu poate sa fie in fotbal ca functie.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează