FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, ORA 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iancu despre Zicu: "Nu navighez pe Facebook, dar sigur o să mă uit sîmbătă seara la meci!"

Zicu a înscris 17 goluri în acest sezon
Zicu a înscris 17 goluri în acest sezon

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 12:58

Patronul Timişoarei, Marian Iancu, a continuat astăzi să-l pună la colţ pe golgeterul său, Ianis Zicu, după ce fotbalistul a postat joi un mesaj la criticile sale pe Facebook

"Nu navighez pe Facebook, dar vă asigur că o să mă uit atent sîmbătă seara la meci! Am mai spus-o şi după meci, m-a deranjat descărcarea totală de la miza campionatului. Şi la el, şi la Magera. Iar eu nu accept aşa ceva, pentru că vreau viteză, forţă, spirit de sacrificiu, indiferent de numele şi statutul în echipă. M-a deranjat că am avut 60 de minute bune de joc, iar apoi schimbările nu au adus nimic nou. Oricum, luaţi 4-5 titulari de la Vaslui şi Oţelul şi veţi vedea că vor deveni nişte simple echipe de pluton. La noi nu s-a simţit asta", a comentat Iancu.

Imediat după meciul cu "U" Cluj, Iancu l-a acuzat pe Ianis Zicu, rezervă în acel meci (1-2), că are kilograme în plus şi nu a făcut nici un dribling în ultimele 7 partide. "Pentru toţi cei care m-au acuzat că am kilograme în plus ţin să-i anunţ că am cu 1 kg în minus faţă de toată perioada în care am marcat 17 goluri!..sper sa fiu sănătos şi să ii răsplătesc pe toţi cei care cred în mine cu evoluţii cît mai bune!", a scris Zicu pe Facebook.

Şeful Timişoarei a comentat şi finalul de sezon. "De acum, nu mai nici o emoţie. Tot ce a depins de mine, am făcut, acum totul depinde de antrenor şi jucători. Nu mai contează arbitri, nu mai contează nimic din jurul nostru dacă o dai în poartă. Trebuie să ne forţăm limitele şi sigur se vor umple şi buzunarele", a conchis Marian Iancu.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
antony...
antony...  •  01 Mai 2011, 21:00

Salut echipa pentru aceasta victorie cu Brasov si sper din toata inima ca la meciul cu Dinamo sa jucam cu titlul pe masa , acest lucru e posibil si o stie fiecare in suflele lor , dorinta de victorie in meciul cu Vasluiul trebuie sa se vada de la timisoara corpul uman nu are limite print-ro concentrare exemplara se poate obtine rezultate extraordinare,adversari de joi simt cum li se inmoaie picioarele numai la gandul ca ar putea pierde meciul cu noi , constienti ca daca pierd adio titlu de canpioana, presiunea e pe ei pentruca Poli e singurul obstacol in lupta pentru titlu.

outlawz
outlawz  •  29 Aprilie 2011, 18:37

Zicule,nu te mai da atat de lovit ca toata lumea a vazut ca in ultimele 5-6 etape abia mai alergai...si tu si Magera :) Asa ca fruntea sus si lasa viata extra sportiva macar acum pe final de campionat...ca de luam campionatul,fi sigur ca te luam noi la baute :))

tuchy
tuchy  •  29 Aprilie 2011, 16:26

sper sa nu fie probleme financiare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close