FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VARGA-BĂLAN

Iancu: "E atît de grosolan ce a făcut Rapidul în cazul Varga-Bălan încît nu are nici o şansă să cîştige la TAS"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Marian Iancu e de părere că Rapid ar trebui să-şi ia gîndul de la punctele din meciul cu Timişoara, pentru că nu are argumente ca să-i convingă pe cei de la TAS că a procedat corect cînd i-a legitimat pe jucătorii Tiberiu Bălan şi Dacian Varga.

"Habar n-am cînd se judecă la TAS, noi ştim care e adevărul, nu mai avem miză. Ştiu avocaţii cu siguranţă. Ce-o fi să fie, e greu să se schimbe, Rapid n-are nici un argument, n-are nici o şansă. Mi-aş dori să cîştige Rapidul.

Să nu uite că au ajuns aici incitîndu-mă, tot ce s-a întîmplat e din vina lor. Să dea Dumnezeu să găsească ei o soluţie să convingă tribunalul ăla că au avut dreptate. Dar e imposibil, oameni buni. E atît de grosolan făcut totul că nu au argumente. Un singur argument au: buna-credinţă, dar ce bună-credinţă? Că am stat 3 zile pe capul lor să nu facă asta", a spus Iancu la "Contraatac", de la GSP TV.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
marius_rapidus
marius_rapidus  •  12 Iunie 2010, 19:49

reality@: Da, Rapid joaca bine pe bani putini. Raport calitate/pret imbatabil. Nu trebuie sa fii securist ca sa afli cum au trantit jucatorii meciul cu Sporting. Din pacate portughezii s-au dat mari si i-au umilit. Am un prieten de familie care era in conducerea lor si chiar a fost acolo. Cand Pugna a vrut sa-i plateasca pe Bihoreni in persoana a fost arestat, la Oradea. De ce nu incerci sa mergi la porumbei sa intrebi un druker adevarat? De fapt nu urasc Poli, doar ca gushatul e dezgustator

reality
reality  •  11 Iunie 2010, 08:32

Sigur ca da, ca si in Europa se vand meciurile asa ca in ROmania iar dumneata ai fost bodiguard la Poli ca sa stii cine unde si cum s-a dus sa cumpere si sa vanda meciuri. Cat despre palmares, poate o sa va faca si voua Copos figura cum ne-a facut-o Zambon noua si atunci sa aud cum urlati la luna. Pana atunic va doresc de 10 ori cat bine ne doriti voi noua.

reality
reality  •  11 Iunie 2010, 08:26

cine esti dumneata sa stii ce joaca si cum joaca Poli si ce cati bani au fost investiti si ce buget este la echipa? aaaa, poate esti un fost securist dinamovist vopsit in rapidisto-stelist? sau poate esti Copos deghizat in fan? Poi Copos nu a investit in ultimi doi ani nici jumate cat a investit Iancu, de aceea si cazul Varga-Balan din cauza zgarceniei lui Copos. deci vadeti-va voi de targul ala imputit si mahalele vostre.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează