FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Pot cel mult să visez la o finală de Cupă. Pe care s-o pierd, bineînteles"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, mărturiseşte că se aştepta la un final de sezon în Liga I ca cel din acest an şi spune că bănăţenii nu sînt lăsaţi să viseze la mai mult decît locul 2.

"Ne-am asumat de două sau trei etape sfîrşitul acesta de campionat, mai ales că nici evoluţiile noastre nu erau dintre cele mai bune. Sper ca Sabău să se fi răzgîndit în ceea ce priveşte decizia de a părăsi echipa, noi i-am prezentat punctul nostru de vedere şi modul în care vrem să continue proiectul.

A fost un campionat atipic pentru că portofoliul de jucători liberi în Europa a bulversat valorile în Liga I. Pentru mine nu există locul 1, noi nu avem dreptul decît să jucăm cel mult o finală de Cupă, pe care să o pierdem, bineînţeles. Ştim că noi avem voie să visăm doar la poziţiile de la 2 în jos! CFR nu e campioana mea, sînt alţii care acceptă, dar nu mă număr printre ei", a spus Iancu la Recursul Etapei, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
reality
reality  •  24 Mai 2010, 14:52

Poi da, cu Sabau antrenor nici nu poti visa decat la un loc intre 5-10. Bafta domnu Iancu, eu astept ca autoritatile locale sa se autosesize si sa-ti taie subventia pentru marea performanta a domnului Sabau. Poate o sa investeasca in RIpensia sa vina in Liga I si sa faca o echipa din talente din Banat.

 •  24 Mai 2010, 12:42

Iancule, cred ca postarile de mai jos sunt destul de explicite in ati explica unde gresesti. Cred ca vorba aia "Ciocul mic si joc de glezne!" este cel mai bun sfat pe care poti sa-l primesti. Eruptiile astea de ura impotriva altor echipe distug imaginea ta si al echipei si cel mai important nu te ajuta sa ajungi pe locul 2 in vecii vecilor... sa nu mai vorbim de locul 1. Hai Timisoara (cu sau fara Iancu!)!!

tam11
tam11  •  24 Mai 2010, 08:35

Bineinteles ca nu poti avea pretentii la titlu,sau cupa cu un antrenor precum Sabau

Vezi toate comentariile (23)
Comentează