FOTBAL  »  Superliga  »  INTER CURTEA DE ARGEŞ

Iancu îi vrea la Timişoara pe Zăgrean şi pe Răduţ!

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Finanţatorul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a mărturist faptul că îşi doreşte pentru campionatul următor doi jucători de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş. Este vorba despre atacantul Andrei Zăgrean în vârstă de 23 de ani, şi despre mijlocaşul Mihai Răduţ (20 de ani), a informat corespondentul gsp.ro.

"Dacă vom avea suficienţi bani pentru transferuri în vară, am vrea să-i luăm pe Răduţ şi Zăgrean de la Internaţional Curtea de Argeş, jucători pe care îi monotorizăm de mai mult timp”, a spus Marian Iancu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nicku_nicku67
nicku_nicku67  •  29 Martie 2010, 14:24

CACATULE UMFLAT O SA VINA D.N.A-UL PESTE TINE BA GRASULE JEGOS.SA NU VB. TU DE FOTBAL,CARE NU AI DAT NICIODATA CU PICIORUL IN BASICA BA,AVORTONULE SUPRAPONDERAT LA PUSCSRIE CU TIMISOARA VOASTRA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează