FOTBAL  »  Superliga  »  IANCU S-A ENERVAT PE MUREŞAN

Iancu: "Muri să nu mai suge...reze, să stea în banca lui!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Patronul grupării Poli Timişoara, Marian Iancu, a comentat reacţia preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care intervenise anterior şi afirmase că din moment ce carnetele de joc ale lui Varga şi Bălan erau vizate, Rapid a fost de bună credinţă în disputa cu formaţia de pe Bega.

"L-am auzit pe Muri, ca lui ii place sa suge...reze, ca nu am fi corecti fata de Rapid. Ii amintesc lui Muri ca eu nu suge...rez, lui ii place asta, pentru ca Timisoara a fost corecta mereu cu fotbalul, a ramas verticala", a spus Iancu la GSP TV, la emisunea "Premium Liga".

"Sa nu uite, daca CFR a luat campionatul acum doi ani, a fost pentru ca noi am scos un punct in Ghencea, desi nu ne obliga nimeni. Muri sa isi vada de treaba, sa nu mai suge...reze"
, a adaugat el.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
 •  21 Martie 2010, 01:11

sunt neutru, dar trebuie sa recunosc ca omul asta face de rusine un oras intreg. Se vede ca nu e timisorean. Pacat doar ca unii il urmeaza, ba li se pare si ca procedeaza corect.... Dar ce sa te miri? Rromul e expert in manipulare, asa ca tine la pustii de 15 ani care isi fac veacul pe aici. Pacat si ca cei din Timisoara au ajuns sa se bata cu clujenii. Sunt 2 superorase care ar tb sa se coalizeze de fapt contra bucurestiului....

gyzmo
gyzmo  •  21 Martie 2010, 00:37

Bheeey, care este: VA FI VAI DE MAMA VOASTRA CAND VECINUL VOSTRU O SA VA RECLAME LA AUTORITATI CA ATI U_R_I_N_A_T IN PUBLIC (vezi Germania). OBISNUITI-VA DE REGULI, REGULAMENT, LEGI, LEGISLATII, ETC. TARA DE ANARHISTI!!! VLAD TEPES, TREZESTE-TE, TE IMPLOR!!!

 •  21 Martie 2010, 00:10

erai oligat idiotu` dracu sa joci fotbal in Ghencea...defapt tu numai asta sti...sa tii de prostii...nu te mai suport!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează