FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iancu: "Nibombe e liber să semneze cu Steaua, dacă vrea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Preşedintele CA al trupei de pe Bega, Marian Iancu, spune că nu a dorit să-i prelungească acordul lui Nibombe şi că stoperul togolez e liber să plece în Ghencea. 

"Avem un lot foarte bun, echilibrat, cu dubluri pe toate posturile. Nibombe este liber să semneze cu Steaua, dacă vrea. Nu mai este jucătorul nostru. Noi aveam opţiune de prelungire în această vară, însă nu am continuat înţelegerea.

Să vedem cît poate să ne mai ajute Contra! Mi-ar plăcea să plece cu echipa în primul cantonament al verii. Eu vreau un grup unit la Timişoara", a declarat Marian Iancu la televiziunea sportro.

În vîrstă de 30 de ani, Nibombe a fost jucător de bază în sezonul trecut la Timişoara, unde a evoluat în 26 de meciuri , de 25 de ori fiind integralist. Nibombe, care are 1,96 metri şi 90 de kilograme, ar deveni cel mai înalt fotbalist din lot.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
many69
many69  •  18 Iunie 2010, 15:23

@schweppes Ma dezamagesti sa mor eu....mai ti si cu A.C Milan care acolo se joaca pana la 85-90 de ani. App la cati ani sa retras Maldini ?

many69
many69  •  18 Iunie 2010, 15:20

[quote]schweppes 30 de ani, pensionar? [/quote] Daca venea un dinamovist sa mor daca ii spunem ceva pentru ca sa luat de varsta jucatorului dar vorbesti tu care esti fan A.C Milan. Sti si tu lotul lui Milan ? Pana la ce varsta a jucat Maldini Te rog frumos sa te informezi si apoi comenteaza.Pa

daniserbanx
daniserbanx  •  18 Iunie 2010, 14:17

asa e ;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează