FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ALBA IULIA 3-2

Iancu şi Porumboiu acuză Clujul de blat!

Gabi Muresan, Muresan, CFR Cluj
Gabi Muresan, Muresan, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, le-a răspuns lui Iancu şi Porumboiu: "E vorba de neputinţă şi individie"

Golul izbăvitor al lui Cristi Bud din ultimul minut al partidei cu Alba Iulia (3-2) a aruncat în aer din nou lupta pentru titlu. Poli Timişoara şi Vasluiul acuză liderul CFR Cluj că a cîştigat în culise meciul cu "lanterna" Ligii 1.  "Ar trebui să luăm o pauză, să nu mai aruncăm bani pe deplasări. Domnul Mureşan e un om inspirat şi format la şcoala Ministerului de Interne. La golul victoriei lui CFR Cluj, am observat o superioritate clară în careul Unirii. După acest meci, celor din Alba Iulia ar trebui să se numească "Neagra Iulia" sau Alba-Neagra, ca să fie mai aproape de viitor", a răbufnit Iancu la TeleSport.

În tirada contra clujenilor, şeful din Banat a fost susţinut de finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu. "Cînd am văzut că antrenorul Unirii l-a scos pe Jovanovici şi l-a băgat pe De Sousa, mi-am spus că am mai văzut filmul ăsta! Oricum, vă anunţ, Clujul va trebui să mai sufere pentru a lua titlul!", a comentat şi Porumboiu.

"Sînt afoni în fotbal"
Replica lui CFR a venit prompt. "Trebuie să fii afon în fotbal ca să scoţi asemenea aberaţii despre un meci! Păi, dacă era blat, la 2-0 ne dădeam mingea unii la alţii şi totul se încheia, fără emoţii. Am fost egalaţi şi am cîştigat prin inspiraţia antrenorului şi a unui superjucător. La unii e vorba de neputinţă şi individie, aruncă doar cu venin, că la asta se pricep cel mai bine. Stau la televizor şi-şi dau cu părerea despre absolut orice, dar nu cu asta te califici în fotbal. De aia vom lua din nou titlul! Fără falsă modestie, avem cel mai bun lot din Liga 1", a afirmat preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

"CFR Cluj va fi o campioană ca în poveşti. Trebuie să ne mîndrim că sîntem contemporani cu Mureşan şi Paszkany, sînt un exemplu de urmat"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

"Sînt jucători împrumutaţi de CFR la Alba Iulia, sînt prieteni între ei cu toţii. Cînd respecţi competiţia, procedezi precum cei de la Alba Iulia: te duci cu autocarul pînă la Cluj în ziua meciului"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

"Pot să-i înţeleg cîtă frustrare şi individie s-a adunat în unii după ce nu au cîştigat nimic în ultimii 8 ani. Alţii se bat în piept cu branduri, cît de pricepuţi sînt ei la demagogie, iar noi ne lăudăm cu echipa"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"Să le fie ruşine! Să-şi vadă de lupta lor la titlu şi să nu murdărească Alba Iulia cu porcării! Dacă eram aşa prieteni cu CFR cum se insinuează, le dădeam meciul din tur, cînd i-am egalat în minutul 90"
Răzvan Dîlbea, căpitan Unirea Alba Iulia

2 remize a obţinut Alba Iulia în 15 meciuri disputate în deplasare

Răbdare pentru De Zerbi
Intrat în minutul 76 în locul lui Nicolae Dică, italianul Roberto de Zerbi (30 de ani) nu s-a remarcat decît printr-un semiluft. "De Zerbi e un jucător de calitate, dar nu mă aşteptam la vreo minune din partea sa. Nu a mai jucat de un an, trebuie să avem răbdare. Cu cît va juca mai mult, sînt convins că va arăta de ce e în stare", l-a scuzat Mureşan. Şi Mandorlini i-a luat apărarea: "La 2-0 credeam că jocul e închis, i-am dat ocazia să joace, să-şi regăsească ritmul".

"La vară, vreau în Ligă cu CFR"
Împrumutat de CFR Cluj la Alba Iulia, sîrbul Rade Veljovici (23 de ani) a marcat un gol de generic, dar nu s-a bucurat pentru reuşită. "Chiar am vrut să arăt de ce sînt capabil. Am trăit sentimente amestecate, am dat un gol frumos, însă am pierdut în ultimul minut. Dar este normal să mă gîndesc şi la viitor, CFR Cluj a învins Alba Iulia, a mai făcut un pas spre titlu şi la vară vreau să mă întorc aici, să rămîn şi să joc în Champions League", a declarat Veljovic. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Slikovici resemnat
Antrenorul oaspeţilor, Blaz Slikovici, s-a resemnat după o nouă înfrîngere în deplasare. "N-am ce să le reproşez jucătorilor, am demonstrat că nu merităm să fim ultimii în clasament. Am jucat şi cu Timişoara, şi cu Clujul. Din punctul meu de vedere, CFR merită să devină campioană", a spus Sliskovici. (Dan Henegar - Alba Iulia)

- Clujenii au acuzat oboseala ultimelor întîlniri, iar Mandorlini a decis ieri să-i lase liberi, drept recompensă pentru victoria cu Alba Iulia
- Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini: "Nu mi-am pierdut încrederea că putem cîştiga meciul. Am fost foarte bucuros la ultimul gol. Nu mi-a fost frică, mă uitam la ceas că timpul trece. A mai fost şi un şut respins al lui Mureşan"
- După ce şi-a înscris un autogol antologic, Gabi Mureşan a fost bucuros la final: "A fost un meci de infarct pentru că n-am ştiut să ţinem de rezultat. Trebuia să avem 3 sau 4-0 la pauză, ocaziile s-au răzbunat"
- Jucătorii lui CFR Cluj va încasa o primă de 2.500 de lei pentru victoria cu Alba Iulia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (37)
 •  28 Aprilie 2010, 18:04

Cred ca ar fi cazul ca sa se sesiseze comisiile LPF pentru atitudinea acestui om PROCESOMAN. Cum isi permite acest om sa calomnieze echipe fara nici o dovada. I face pe toti hoti, blatisti si da de inteles ca sunt conduceri care cumpara arbitrii. Ar fi cazul ca si cei atacati sa ii riposteze caci nu e frumos ceea ce face! Ce fac comisiile LPF? Rusine Iancule si te mai numesti omn de fotbal!

albusibiu
albusibiu  •  27 Aprilie 2010, 21:27

Ce gargara ieftina treaba cu jucatorii imprumutati. Acum unul dintre jucatori ne-a dat gol, in tur Vitinha a fost unul dintre cei mai buni jucatori de la Alba Iulia, la fel am patit si cand am jucat la International, cu Viera...Iar daca e sa ne legam de relatiile dintre echipe, atunci ce sa zicem despre Steaua cu Poli Iasi sau cu Gaz Metan? Poate nu stiati, CFR-ul are legaturi foarte stranse cu Gazul, dar asta nu i-a impiedicat sa faca 0-0 in retur! Asadar, terminati cu prostiile!

 •  27 Aprilie 2010, 20:01

Campioniii campioniii ole ole ole

Vezi toate comentariile (37)
Comentează