FOTBAL  »  Superliga  »  UHRIN A FOST DEMIS

Iancu: "Voi merge în Italia, Olanda sau Spania să caut un nou antrenor"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Marian Iancu, preşedintele Politehnicii Timişoara, a vorbit despre incidentele de la Timişoara şi a declarat că nu se mai poate împăca cu Dusan Uhrin şi va aduce un antrenor din străinătate, din Italia sau Spania.

"În retur aştept rezultate. Ne gîndim şi la titlu şi la Cupa României şi apoi să jucăm în cupele europene. Nu m-am gîndit încă la un înlocuitor dar voi merge în Olanda, Italia, Spania, voi găsi un antrenor foarte bun.  Voi merge puţin mai departe de Cehia :) Uhrin este un om civilizat, nu avem un război personal. Consider că va fi o provocare aducerea unui nou antrenor.

Jucătorii reacţionează bine atunci cînd schimbi antrenorul, vor juca şi mai bine. Eu sunt preşedintele clubului, sunt orgolios şi nu cred că trebuie să mă judece pe mine suporterii, doar rezultatele pot să mă judece. Vom vedea în retur dacă am luat decizia corectă.

Îmi place foarte mult şcoala olandeză şi sper să aduc un antrenor de peste 40 de ani care să cunoască foarte bine acest fenomen" a spus Iancu la GSPTV. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
 •  04 Decembrie 2008, 20:17

mai de graba trimitu un patron calumea ..ramai u prin spania sau italia ;)

 •  04 Decembrie 2008, 20:04

Ai dat meciul la Dinamo si dai vina pe Uhrin, nu ti-e rusine! Ia-ti si jucatorii aia corupti cu tine si pleaca.

 •  04 Decembrie 2008, 20:00

Iancuta! Parca te vad dansand la bara si prin vitrine in Olanda. Simpatico!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează