FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GALATASARAY 0-2

Ianis Hagi, lăudat după primul meci de la revenire: "Nu e jucător mai important decât el"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 20:40

Ilie Dumitrescu a vorbit despre Ianis Hagi, care a revenit la Viitorul de la Fiorentina, și a spus că jucătorul de 19 ani e un exemplu. Echipa lui Hagi a pierdut amicalul de azi cu Galatasaray, scor 0-2, iar Ianis a intrat titular și a fost decarul formației.

"Nu există jucător mai important ca Ianis Hagi! A fost dat la Fiorentina la 16 ani, e un asset important. E un copil respectuos, pentru el nu există numele Hagi. Sunt unii care la 17-18 ani ajung la lot și ce fac pe-acolo...

În schimb, uitați-l pe Ianis, care e foarte rezervat și cu mine, care am o relație specială cu tatăl lui. E profesionistul ăla care nu a realizat nimic încă și acceptă orice sfat. Ianis Hagi e un exemplu!", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Ianis a făcut diferența la lotul național de juniori. E un jucător tânăr, ajuns la o maturitate sportivă. O să vedeți un alt jucător. Să îl vedeți cum era când a plecat la Fiorentina și cum arată acum, din punct de vedere fizic"
Ilie Dumitrescu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
godot
godot  •  15 Ianuarie 2018, 16:51
Postat de Alin Dumitriu pe 15 Ianuarie 2018, 00:38

Bossilor relax , e doar un copil . Ce realizari vrei sa aiba la 19 ani ? La nivel de echipa nationala nu sunt realizari importante , la cluburi doar FCSB ce mai misca , daca isi vede de treaba poate sa ajunga fotbalist bun . Numele atarna greu insa in loc sa criticati mai bine oferiti suport . E usor sa critici mai ales cand esti toba de fotbal ;))

Da, boss, e un copil și trebuie comparat cu alți copii - cărora le este mult inferior ca valoare și mult superior în ceea ce primește nemeritat. Nu e prezentat ca un copil, e prezentat ca jucător de Seria A, căpitan la 17 ani, jucător care face diferența. NU e nimic din toate astea. Aici e buba.

godot
godot  •  15 Ianuarie 2018, 16:48

„Ianis a făcut diferența la lotul național de juniori”. Da, a făcut vizibilă diferența dintre aspirații și posibilități. Mă întreb cum poate ca o nulitate intelectuală perfectă ca Ilie Dumitrescu, om care în mii de ore de dat din gură nu a reușit să producă o singură ideie respectabilă, să mai fie și plătit la nivel obscen pentru aberațiile pe care produce.

749913671784643
Razvan Marcel  •  15 Ianuarie 2018, 08:50

Ne întrebam toți ce valoare a arătat aceasta mascota afara ca pt ca ii apreciat de alte mascote,cei de la GSP

Vezi toate comentariile (12)
Comentează