FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ianis Stoica se antrenează cu viitoarea echipă » Avem detaliile contractului: mărire substanțială de salariu față de perioada FCSB

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 18:06 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 22:43

Gazeta Sporturilor a aflat detaliile contractului pe care Ianis Stoica (21 de ani) îl va semna cu Hermannstadt. Jucătorul așteaptă definitivarea actelor de reziliere cu FCSB, se află de câteva zile la Sibiu și va fi prezentat miercuri. 

Telenovela „Ianis Stoica” se apropie de sfârșit. Întors în ianuarie la FCSB, de la U Cluj, unde era împrumutat până-n vară, jucătorul s-a antrenat o perioadă de timp în baza din Berceni. Acum se află de câteva zile la Sibiu, având acceptul roș-albaștrilor, și urmează să semneze un contract cu Hermannstadt. El va fi prezentat în cursul zilei de miercuri.

Sepsi pune „tunurile” pe Istvan Kovacs, după „măcelul” de azi: „Penibil, arogant, arbitru slab! Nu are valoare nici de Liga 1”
SEPSI- CSU CRAIOVA 1-3
Sepsi pune „tunurile” pe Istvan Kovacs, după „măcelul” de azi: „Penibil, arogant, arbitru slab! Nu are valoare nici de Liga 1”

GSP.ro are și detaliile acordului propus de formația aflată pe locul 7 în Superliga atacantului în vârstă de 21 de ani. Durata acestuia, 3 ani și jumătate. Salariul, 8.000 de euro lunar, cu 3.000 de euro mai mare decât lua la FCSB, în 2022.

Dani Coman a vorbit acum câteva zile despre interesul lui Hermannstadt pentru Ianis Stoica

Președintele lui Hermannstadt, Dani Coman, recunoscuse recent interesul clubului său pentru Ianis Stoica. „E un jucător pe care ni-l dorim și ni l-am dorit tot timpul, dar deocamdată nu știm care e situația lui contractuală. Atât cu FCSB-ul, cât și cu Universitatea Cluj.

Astăzi vom purta discuții în continuare, dar repet, deocamdată nu e clarificată situația lui și nu vă pot da informații concrete. E un jucător care ne-a interesat tot timpul. Chiar și înainte să meargă la Universitatea Cluj am purtat discuții cu cei din conducerea FCSB-ului. A mers la Universitatea Cluj, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere.

Noi nu suntem ranchiunoși, ni-l dorim în continuare. Dar vedem astăzi, mâine ce se întâmplă. Ne ajută foarte mult și la regula U21, iar eu îl consider pe Ianis în momentul de față un jucător matur, cu personalitate, care a înscris foarte multe goluri. Are și assist-uri, e un jucător important.

Maturitatea pe care a arătat-o Ianis în ultima perioadă ne face să credem că ne-ar ajuta foarte mult”, declarase oficialul sibian, citat de fanatik.ro

Ianis Stoica, mesaj după despărțirea de FCSB: „E vorba de curaj”. Ulterior a șters postarea

Fotbalistul care în prima parte a sezonului a reușit 9 goluri și 4 pase decisive în cele 23 de meciuri la U Cluj a postat zilele trecute un mesaj enigmatic la InstaStory, cu trimitere directă la plecarea sa.

Ianis Stoica se antrenează cu viitoarea echipă » Avem detaliile contractului: mărire substanțială de salariu față de perioada FCSB

„Să știi când să pleci se numește înțelepciune. Să fii în stare să pleci la momentul potrivit se numește curaj. Să pleci cu capul sus se numește demnitate”, a fost citatul ales de Ianis Stoica. Ulterior, fotbalistul și-a șters postarea, înainte să treacă cele 24 de ore și să expire.

Mai puteți citi:

GSP i-a dat nota 1 lui Istvan Kovacs, după ce a făcut ZOB duelul Sepsi - Universitatea Craiova! Două penalty-uri refuzate gazdelor, 6 erori grave de arbitraj!

Ivaylo Petev, scos din sărite de un jucător al Craiovei: „N-a fost deloc bine! Mi-am ieșit din minți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
John.Wick
John.Wick  •  05 Februarie 2024, 09:31
Postat de iulix73 pe 04 Februarie 2024, 19:55

Eu chiar nu înțeleg asta ... deci Hermannstadt e o echipă în faliment , cu bani puțini și ăia toți de la bugetul de stat ( CJ,Primărie, etc ) și își poate permite să plătească mai mult decât liderul campionatului ( lider atât prin prisma poziției în clasament dar și că se află în TOP-ul salariilor din țară) ??? Doamne în ce țară șuie trăim ...

Nu înțelegi că nu știi. Nu e în faliment, ci în insolvență. Nu, nu vin bani de la CJ, și de la Primărie numai indirect, pentru echipele de juniori. Numai pe Baba au luat 600.000, au mai vândut și alți jucători (Opruț, Letica etc). Informează-te. că te faci de râs.

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  04 Februarie 2024, 20:00

parca erau faliti, imprumut bancar girat cu depturile tv!

iulix73
iulix73  •  04 Februarie 2024, 19:55

Eu chiar nu înțeleg asta ... deci Hermannstadt e o echipă în faliment , cu bani puțini și ăia toți de la bugetul de stat ( CJ,Primărie, etc ) și își poate permite să plătească mai mult decât liderul campionatului ( lider atât prin prisma poziției în clasament dar și că se află în TOP-ul salariilor din țară) ??? Doamne în ce țară șuie trăim ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează