FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Unde s-a „refugiat” Ianis Stoica și cu cine s-a antrenat în ultimele zile

Ianis Stoica, sursa: Imago Images
Ianis Stoica, sursa: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 20:17 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 21:30

Ianis Stoica vrea să plece de la U Cluj, unde este împrumutat de FCSB până-n vară, iar din informațiile Gazetei, el se află la București. În ultimele zile s-a antrenat în baza de pregătire a lui FCSB, din Berceni.

Ianis Stoica n-a fost nici pe bancă la U Cluj, sâmbătă, la 2-1 cu Hermannstadt. Împrumutat până-n vară, de la FCSB, atacantul în vârstă de 21 de ani nu s-a mai prezentat la antrenamente și le-a spus ardelenilor că are o ofertă și vrea să plece.

„Am fost hărțuiți în parcare! Își bat joc de noi!” » Șefii lui Dinamo, revoltați la meciul cu Petrolul
PETROLUL - DINAMO
„Am fost hărțuiți în parcare! Își bat joc de noi!” » Șefii lui Dinamo, revoltați la meciul cu Petrolul

Din informațiile Gazetei Sporturilor, el a revenit în București. Iar în ultimele zile s-a pregătit în baza lui FCSB din Berceni. Jucătorii și staff-ul liderului sunt în Antalya și se întorc acasă duminică.

Cum a comentat Ioan Ovidiu Sabău situația lui Ianis Stoica

La finele partidei cu Hermannstadt, antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a comentat astfel situația lui Stoica: „Amicalele le-am jucat cu Ianis Stoica titular. Mi-a zis că are ofertă și ar vrea să plece.

După, s-a mai gândit și a spus că i-ar prinde bine să mai joace 6 luni aici. Ne-am întors în țară și a spus că nu mai vrea să rămână la noi, că are o ofertă foarte bună și nu mai este cu mintea aici. E un jucător care are calități. Îi lipsește rigoarea, disciplina”.

A intervenit și Gigi Becali: „Le dau și lor zece la sută”

Oferta pe care o are Ianis ar fi de la Hapoel Beer Sheva. Clubul din Israel își dorește ca jucătorul să vină sub formă de împrumut până la vară și să aibă opțiune de cumpărare, dar cel care trebuie să ia decizia finală este Gigi Becali. 

Pe lângă asta, inclusiv cei de la U Cluj trebuie să-și dea acordul pentru ca el să plece în această perioadă de mercato.

„Nu știu ce a făcut el pe la antrenamentele lui U Cluj. Că s-a dus, că nu s-a dus, e treaba lor. Eu le-am zis clar că dacă am o ofertă pentru Ianis, atunci le dau și lor 10 la sută. Vreau să fie mulțumită toată lumea”, a precizat Gigi Becali, pentru Prosport.

Anamaria Prodan îl avertizează pe Ianis Stoica

În cazul în care Ianis Stoica se va transfera în Israel, la Hapoel Beer Sheva, Ianis Stoica ar putea avea probleme cu Anamaria Prodan, care susține că jucătorul se află încă sub contract cu firma ei de impresariat.

„Ianis Stoica încă are contract cu mine. Cred că s-a pierdut cumva, pe undeva. Nu m-a ascultat decât atunci când l-am adus la FCSB și atunci a avut și performanță. După care și-a luat deciziile singur cu familia. Îmi doresc să se trezească, pentru că este un talent pur”, a spus femeia de afaceri, pentru sursa citată.

În acest sezon, atacantul în vârstă de 21 de ani are 5 goluri și 2 assist-uri, în 20 de apariții în Superliga, în tricoul alb-negru al Universității Cluj.

VIDEO Ianis Stoica, concluzie dură: „E greu ca tânăr în România. Și la mine a fost dificil, mai ales că am apărut în presă devreme”

Mai puteți citi:

UTA, ofertă pentru un campion cu Farul + Mircea Rednic dă afară 4 jucători înainte de meciul cu FCSB

Daniel Popa, despre golul victoriei lui Hermannstadt în meciul cu U Cluj: „Chiar am vorbit cu el în vestiar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  21 Ianuarie 2024, 21:28

E DEpasit - vedeti unde va ajunge daca nu il mai ajuta nimeni..... o speranta ratata gen Patrick Petre sau alti copii de fotbalisti.

bozo76
bozo76  •  21 Ianuarie 2024, 09:29

Vorbim de un tanar cu relatii care a dat 5 goluri in 20 meciuri. Cimparati.l cu dan nistor care si la varsta asta are 9 goluri si 6 pase de gol.

observator_federal
observator_federal  •  20 Ianuarie 2024, 22:58

Ianis Stoica si-a regăsit drumul către gol la Universitatea Cluj, probabil sub influența benefică a maeștrilor Sabău, Nistor și Chipciu... A uitat oare că timp de 16 luni NU mai înscrisese, că de ceva ani buni devenise ratangiul perfect la club dar și la loturile naționale (unde a fost promovat destul de repede și nemeritat). A mai și provocat, lovind cu pumnul un adversar, o bătaie generală și oprirea meciului amical al României U21 cu Mexicul - nimeni nu a luat atunci măsuri cu tânărul fecesebist, deși meciul fusese televizat! (În schimb, s-a confectionat urgent, pe baza unei reclamații anonime, "incidentul din avion" cu trio-ul craiovean Markovic, Baiaram și Cîmpanu care a produs reacția "tutulor organelor abilitate" din respectabilul fotbal românesc). Bă băeți culegeți ce ați semănat, poate că Gigi reușește să-l vândă pe Ianis Stoica, mai ales că transfermarkt.ro a făcut tot ce a fost posibil și l-a ridicat la 1 meleon de Euro...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează