FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Iau de la Roma, refuză Corvinul » Cum jonglează cu banii Rapidul în ”dosarul Lobonţ”

Lobonț a continuat să aducă bani Rapidului și după transferul la Roma, nu doar din perioada Ajax: Giuleștiul se face însă că plouă în raport cu Corvinul
Lobonț a continuat să aducă bani Rapidului și după transferul la Roma, nu doar din perioada Ajax: Giuleștiul se face însă că plouă în raport cu Corvinul

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 20:01

Actualul club, Rapid SA, a încasat pînă anul trecut peste 12.000 de euro de la AS Roma, cota de solidaritate pentru Lobby. Nu mai recunoaşte însă legătura cu vechea societate UFC Rapid cînd vine vorba de datoria de 2 milioane euro către Hunedoara.

Un element zdrobitor împotriva Rapidului apare în "dosarul Lobonţ", un caz în care actualul club din Giuleşti nu recunoaşte datoria de 2 milioane de euro către Corvinul, pusă în seama UFC Rapid, societatea abandonată de Copos, prin divizare, în 2001.

E vorba despre o informare de plată trimisă pe 4 septembrie 2012 de AS Roma către bucureşteni: directorul administrativ al italienilor, Francesco Malknecht, comunica grupării de lîngă Grant efectuarea unei plăţi de 3.082,50 euro reprezentînd a patra rată, ultima, din contribuţia de solidaritate pentru transferul lui Lobonţ!

O curiozitate pentru DNA
Adică Rapid SA, societatea de acum, are poziţii diferite în cazul Lobby: admite că e continuatoarea UFC Rapid cînd încasează chiar şi în 2012 diferite sume de bani de pe urma portarului, dar nu recunoaşte nici un fel de legătură cu UFC Rapid la capitolul datoriilor faţă de hunedoreni!

E una dintre curiozităţile financiare pe care DNA va trebui să le lămurească, după ce Judecătoria Sectorului 2 le-a cerut procurorilor să înceapă urmărirea penală împotriva a 6 foşti sau actuali federali: Sandu, Dragomir, Lupescu, Kassai, Duru şi Stîngaciu.

Toţi vor fi cercetaţi pentru abuz în serviciu pe tema acordării nejustificate a licenţei pentru Rapid în sezonul 2010-2011, în ciuda litigiului deschis cu Corvinul.

12.330 euro e suma totală din contribuţia de solidaritate plătită de AS Roma către Rapid pentru transferul lui Lobonţ

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (22)
ienasoiu
ienasoiu  •  16 Iunie 2013, 20:12
Postat de tazdevil pe 16 Iunie 2013, 18:31

ce e cel mai dureros in acest caz este faptul ca din cauza datoriei aceasta,la vremea respectiva,Corvinul Hunedoara s-a desfiintat,nemaiputand evolua in liga a doua.Asta este dureros......in rest....degeaba se face dreptate acum......

La fel au păţit Olimpia Satu Mare cu Steaua şi Oţelul, la fel a păţit Baia Mare cu Sportul Studenţesc, la fel a păţit UTA cu Dinamo... Unii au luat-o de la capăt. Să nu mai vorbesc de Craiova pe care au muls-o aproape toţi.

ienasoiu
ienasoiu  •  16 Iunie 2013, 20:09
Postat de tazdevil pe 16 Iunie 2013, 18:30

tu chiar crezi asta????daca e cum zici tu,e mita intr-adevar,dar eu nu cred ca,orice echipa din lume ar lua mita in detrimentul unui campionat castigat,plus participarea(eventuala)in CL......Asa ca argumentul tau nu prea tine.Oricum mi-au placut comentariile tale

Nu-i vorba de echipă. Este vorba de anumiţi jucători. Mai ales de aceia care ştiau oricum că pleacă. Vezi comentariile lui Trică de pe acea vreme şi citeşte printre rânduri.

tazdevil
tazdevil  •  16 Iunie 2013, 18:33
Postat de moreno34 pe 16 Iunie 2013, 08:34

dar banii unde au ajuns?sau nu sti ca RAPID se afla in insolventa?

dar de grupul ANA nu ai auzit??????sau nu stiai ca orice tranzactie avea loc la Rapid se desfasura prin conturile holdingului respectiv???????deci iata raspunsul la intrebarea ta!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează