FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

Ice Age în Copou » Meciul Astrei de la Iași e în pericol: terenul e acoperit de zăpadă

Așa arăta ieri gazonul arenei ieșene
Așa arăta ieri gazonul arenei ieșene

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 00:00

Meciul de vineri, dintre Iași și Astra, are șanse mici de disputare după ce instalația de încălzire a terenului s-a defectat.

Reprezentanții Primăriei din Iași au fost în inspecție la stadionul din Copou și au constatat că instalația de încălzire a gazonului s-a defectat, tabloul electric s-a ars, iar firma care a pus gazonul e în insolvență.

Totuși, președintele Florin Prunea a declarat pentru GSP.ro că instalația a fost reparată: "Suntem siguri că gazonul se va prezenta în condiții regulamentare, iar jocul se va disputa fără probleme. Am reparat instalația și i-am dat drumul".

Chiar și așa, ieșenii s-au antrenat luni, marți și miercuri pe un teren sintetic, iar astăzi, cu doar o zi înaintea partidei cu Astra, urmează ca angajații clubului să dea zăpada de pe teren! Oficialii campioanei bănuiesc că instalația nu funcționează și că terenul va fi imposibil la ora meciului, când se anunță minus 13 grade!

Prunea nu a ezitat să îl ironizeze pe Marius Șumudică. "Şumi să mă lase cu vrăjelile şi cu strategiile astea ale lui că la mine nu ţin! Dacă îi este frică să joace la Iaşi, atunci să se ducă la dansuri sportive", a declarat boss-ul Politehnicii în presa locală.

"Nu ne rămâne decât să sperăm că terenul va arăta măcar ca la meciul cu Dinamo, din decembrie anul trecut"
Florin Prunea, președinte Poli Iași

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1676739039261473
Iosif Boncu  •  09 Februarie 2017, 12:24

Regulamentul ar trebui să fie clar şi ptr acest individ conflictual. Nu ai asigurat condiții de joc 0-3 şi la revedere.

ray51
ray51  •  09 Februarie 2017, 09:19

Prunică, dintotdeauna ai avut ceva de spus. Te-as califica drept un individ conflictual. Asta nu inseamna neaparat ceva rau, mai cu seama ca de cateva ori ai si castigat litigiile avute. Dar sa nu-ti iubesti jucatorii si sa nu-l stimezi pe Sumi, care a demonstrat ca se poate obtine mai mult in conditii de presiune intense, nu este o atitudine de om care n-are nevoie de psihiatru! Imagineaza-te pe tine sa lucrezi fara salariu si recompense stipulate in contractul de munca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează