FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI, LUNI, 20:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP

Idolul transformat în dușman » Niculescu va fi față-n față cu Miriuță după ce a fost la un pas să-i ia locul

Articol de , - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 14:09

Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, revine mâine seară ca adversar, după ce-a scris istorie pentru ”câini”. După replici acide, va fi prima confruntare între Niculescu și Miriuță.

În sfârșit, Vasile Miriuță se va întâlni față în față cu Claudiu Niculescu! Cei doi au avut un schimb tăios de replici în urmă cu trei săptămâni, când s-a pus problema schimbării actualului antrenor al "câinilor" cu fostul atacant de legendă al dinamoviștilor.

Prodigios

Partida e una specială pentru Claudiu Niculescu. Dacă Miriuță are în suporteri cel mai important sprijin, în condițiile în care conducerea l-a atenționat că va intra în vigoare clauza de a fi demis dacă nu termină 2017 pe loc de podium, Clau-gol a rămas în inimile fanilor pentru performanțele ca fotbalist. A îmbrăcat tricoul "câinilor" în 191 de meciuri în Liga 1 și a marcat 97 de goluri, fiind al 5-lea puncher în clasamentul all-time al dinamoviștilor

A câștigat 3 titluri de campion, 3 Cupe ale României și o Supercupă, fiind determinant pentru fiecare trofeu. De două ori a ieșit golgeterul campionatului în echipamentul roș-alb, în 2005 și 2007. Și e golgeterul all-time al dinamoviștilor în cupele europene, cu 18 reușite în 43 de jocuri!

"Cafeaua o bem înainte"

După victoria cu Sepsi (3-0), Vasile a pozat în diplomatul pacifist: "N-am nimic cu Claudiu, suntem prieteni, îl invit la o cafea cu ocazia meciului". Ieri, a sosit răspunsul la invitație al lui Niculescu, pe un ton amuzat: "Cafeaua cred că va fi dulce, fiindcă o bem înainte de meciul direct".

"O să stau de vorbă cu Vasile, care e problema? Eu n-am avut și n-am nicio problemă cu el. Și, până la urmă, nu jucăm noi doi, fotbaliștii vor decide meciul pe teren. Joacă echipele pe care le-am pregătit noi. Îmi doresc să câștig eu! Nu știu cum voi fi primit de către fani, chiar nu știu", a continuat fostul mare atacant. 

2 victorii și un eșec are Miriuță ca antrenor în meciurile cu Voluntari

1 victorie,o remiză și o înfrângere are Niculescu ca tehnician contra "câinilor"

De unde a pornit cearta

"Am o datorie morală față de cei de la Voluntari. Dinamo se și refuză! Individual, lotul lui Dinamo nu e foarte rău, doar a fost slăbit în vară, cei care au venit n-au dat randamentul pe care toţi îl aşteptau. Ca lot, Dinamo e de primele 6", a spus Claudiu Niculescu.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a replicat imediat."Am văzut discursul lui Niculescu, ce să mai spun?! Lipsă de fair-play între colegi. E lipsă de respect față de antrenorului lui Dinamo. Indiferent cum îl cheamă"

"Nu e frumos ce a făcut Claudiu. Un alt coleg o să i-o tragă și lui la fel! Adică: «Am fost contactat, dar te-am lăsat pe tine, n-am vrut să vin că nu sunt bani de ajuns»"Ioan Andone

Top 10 golgeteri all-time la Dinamo, Liga 1

1. D. Georgescu 207
2. Dănciulescu 152
3. Dumitrache 108
4. Mateuț 98
5. Cl. Niculescu 97
6. Al. Ene 92
7. Augustin 87
8. M. Niculae 81
9. Cămătaru 76
10. Gh. Ene 75

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
idi53
idi53  •  10 Decembrie 2017, 15:48

NICIODATA CLAO_gol nu va fi dusmanul lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează