FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA 1-0

Ienei: "Ăia care fac tiki-taka sînt campioni mondiali, noi sîntem vai de capul nostru!"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Fostul antrenor Emeric Ienei (73 de ani) a făcut praf echipa de suflet, care aseară nu a reuşit să expedieze decît un singur şut pe poartă, în eşecul de la Bistriţa, 0-1.

"Ce tiki-taka la Steaua?! Ăia care fac tiki-taka sînt campioni mondiali, iar noi sîntem vai de capul nostru!", a comentat Ienei.

De partea cealaltă, bistriţeanul Bruno Moraes a pus sare pe rana roş-albaştrilor. "La cîte ocazii am ratat, scorul trebuia să fie 3-0! Nu le-am dat nici o şansă steliştilor", a zis atacantul Gloriei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
emil_constantin
emil_constantin  •  01 Noiembrie 2010, 12:33

sincer imi place tiki-taka asta al stelei...tiki-taka cu dinamo..tiki-taka cu bistrita....sa vedeti tiki-taka cu rapidul tiki-taka..tiki-taka..tiki-taka..tiki-taka.. tiki-taka..tiki-taka..tiki-taka..tiki-taka...

ragingbull
ragingbull  •  01 Noiembrie 2010, 11:17

Să facă Jiji aşa ceva! Doamne, ce a ajuns clubul fanion al fortbalului românesc. Dragi stelişti, v-aţi spălat pe bot de campionat, cu vedetele alea nu ştiu dacă prindeţi Europa Liga.

imperator
imperator  •  01 Noiembrie 2010, 10:58

comentez politica ca adi_din-buzau.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează