FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Ienei: "Cea mai mare tîmpenie"

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

- Domnule Ienei, aţi văzut meciul Poli Iaşi - Steaua?
- Din păcate, l-am văzut.
- Gigi Becali i-a atacat pe Nicoliţă, Dică şi Goian. Are dreptate?
- N-are. La Bănel a fost o acţiune nefericită. De fapt, el s-a plasat prost la faza aceea. Dică, într-adevăr, a fost mai şters, însă se mai întîmplă. Goian, în schimb, eu cred că n-a jucat rău.
- Tot Becali a spus că îi va scoate din echipă...
- Poftim? Asta e cea mai mare tîmpenie pe care am auzit-o. Cum să scoţi trei jucători de bază? Steaua trebuie să cîştige meciurile, nu să le piardă! În plus, antrenor e Lăcătuş, iar dacă Gigi se bagă peste el, atunci Marius să-şi dea demisia! De ce să mai rămînă, Gigi de ce să-i mai dea bani?

"Goian a fost la Iaşi mai slăbuţ faţă de ce îl ştiam eu, însă nici nu a fost ajutat prea mult de ceilalţi fundaşi. Dică a fost şi el sub aşteptări"
Adrian Bumbescu

MM se teme pentru Nicoliţă
Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, a lansat şi o altă variantă în ceea ce îl priveşte pe Bănel. "Mă aştept ca la meciurile care vor urma să apară suporteri care să-l conteste pe Nicoliţă după acest autogol", a spus MM, cel care l-a adus în Ghencea pe Bănel pentru doar 300.000 de dolari, transferul fiind realizat în ianuarie 2005.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
 •  26 Februarie 2008, 11:39

Dle Jenei, era vorba, in toamna, ca mergeti la Steaua sa-l consiliati pe dl Lacatus. De ce nu s-a realizat acest lucru? Pacat, dar - inca - nu-i tarziu (pentru Steaua)!

 •  26 Februarie 2008, 11:30

Subscriu parerii lui mishu.Banel e un "Forrest Gump" al fotbalului romanesc.Atat.Nu are legatura cu acest sport.

 •  26 Februarie 2008, 11:21

Domnul Ienei - ati fost si sunteti antrenor mare. De ce va bagati in mocirla cu asemenea comentarii? Haideti in iarba, ajutati fotbalul de unde va pricepeti (BINE!) nu de unde nu sunteti de ajutor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează