FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei despre desfiinţarea echipei Steaua II: "Probabil jucătorii sînt o recompensă pentru cei veniţi de la Unirea"

Emeric Ienei, Ienei, Steaua
Emeric Ienei, Ienei, Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2010 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, a comentat transferul jucătorilor de la Steaua II la Unirea Urziceni.

"Jucătorii de la Steaua II probabil sînt recompensa pentru cei veniţi de la Urziceni în Ghencea. Probabil că se va schimba numele în Steaua II Urziceni. Totuşi, e logic ca echipa aceasta care va fi formată din jucătorii care vor debuta în Liga I va pierde în faţa uneia întărite cu jucători de Liga Campionilor. Mi se pare o anormalitate. Este curios ce se întîmplă acum la Steaua", a spus Emeric Ienei la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ady_sp
ady_sp  •  01 Septembrie 2010, 23:53

bah martalogule gata nu iti mai spun nea imi de azi inainte!!!tot nu taci,toate alea le comentezi tu,tot mori de ciuda ca tu shi barbugiul de piturca nu ati ramas la steaua?taci draq in p@la mea shi lasa-ne

p.rares
p.rares  •  01 Septembrie 2010, 23:53

Nu-mi vine sa cred cata judecata au unii dintre noi. Nu mi se pare normal sa vorbesti astfel despre Ienei care a adus atata glorie Stelei. Sincer imi pare rau ca acest om nu a ajuns din nou presedinte la Steaua,ar fi facut din nou performanta alaturi de Piturca si lotul de atunci plus acesti noi jucatori adusi de la Unirea. Respect nea Ienei si Forza Steaua ! Nu mai dorim un cioban patron si un antrenor ti/gan.

genius
genius  •  01 Septembrie 2010, 20:53

Nu stiu de ce, dar am impresia ca mosulica asta de Ienei ar trebui sa se pensioneze de tot. Sunt stelist de peste 40 de ani, dar atata rautate din partea mosului nu prea am vazut. Ce are Ilie Dumitrescu ? Nu sponsorizeaza la mos sau ce ? Nu ar trebui s-o spun dar sai fie un pic rusine. Fortza Steaua !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează