FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Gigi are o atitudine schimbată, dar încă se manifestă după rezultat, ceea ce e greşit"

Emerich Ienei
Emerich Ienei

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2010 00:00

Emerich Ienei a povestit la GSP TV că a urmărit meciul Stelei cu U Cluj din tribună, alături de patronul Gigi Becali şi a fost impresionat de schimbarea de atitudine a finanţatorului.

"A fost o experienţă interesantă, pentru că nu prea a vorbit. L-am auzit doar spunînd că trebuie să ţinem mingea, comentariile au fost reţinute. A avut o atitudine schimbată.

Stînt lîngă fotbalişti şi lîngă fotbal a învăţat multe, dar el se manifestă după rezultat, ceea ce e greşit", a spus Ienei "Contraatac", de la GSP TV.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
andrian007
andrian007  •  26 Iulie 2010, 23:45

imi plac performantzele rapidului(tziganilor:))in liga campionilor.....macar tacetzi din gura... k akolo va spala dak va ducetzi asha k woi akolo nu o sa fitzi... FORTZA STEAAAUUUUUAAAA!!!!!!!!!!!!!!

andrei_sg
andrei_sg  •  26 Iulie 2010, 22:04

Nu am putut sa ma abtin sa nu comentez ... in afara de faptul ca iti dai aiurea cu parerea cand nu ti-a cerut nimeni asta, mai ai si o problema serioasa cu limba romana. Mai bine ne vedem fiecare de echipa favorita.

pancone51
pancone51  •  26 Iulie 2010, 21:14

bai stelistilor voi ori faceti pe prostii ori chiar sunteti, ce vedeti voi spectaculos la echipa voastra ,pe ce sa fim noi invidiosi? pe pi*di arogant (dar nu stiu pe ce) pe jucatori care atunci cand sunt intrebati ceva se stramba parca au mancat lamaie pe neagoe care nu are loc la nici o echipa? hai sa fim seriosi si sa ne vedem lungul nasului ,mie personal nu inteleg ce a-ti vazut ceva spectaculos la jocul stelei ? nimic,doar fotbal atat si nimic mai mult ,de unde spectacol? hai pa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează