FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA 1-0

Ienei îl critică pe Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Fostul antrenor al Stelei îi reproşează lui Dumitrescu înfrîngerea de la Urziceni.

Emeric Ienei l-a contestat pe Ilie Dumitrescu încă din prima zi ca antrenor a fostului mijlocaş stînga şi continuă cu criticile. Tehnicianul cîştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua are trei reproşuri pentru omul de pe banca roş-albaştrilor:

1. Crede că-l strică pe Răduţ! "Ilie greşeşte atunci cînd îl foloseşte pe Răduţ ca mijlocaş stînga! El e un tînăr de mare perspectivă în fotbalul românesc, un mare talent, dar ca mijlocaş central, cum îl folosea Piţurcă, nicidecum pe banda stîngă, aşa cum a jucat la Urziceni!", a declarat Ienei.

2. "Nea Imi" n-ar fi folosit jucătorii transferaţi de la Urziceni: "Ilie trebuia să bage exact acelaşi <11> pe care avea de gînd să mizeze şi la Liverpool, deci fără fotbaliştii de la Unirea, care nu au drept de joc în Anglia! Acum ce o să facă, schimbă jumătate de echipă? E cam greu să te descurci modificînd 4-5 titulari în 3-4 zile!".

3. I-au plăcut steliştii de la Urziceni: "Ca stelist adevărat, jocul mi-a produs o mare decepţie, o dezamăgire. Dar un lucru pozitiv tot am văzut: aceşti băieţi tineri pe care Steaua i-a dat la Unirea au luptat admirabil, şi-au lăsat toată energia pe teren! Bravo lor!".

"N-am nimic cu Ilie Dumitrescu, chiar cred că Steaua va deveni în curînd o echipă foarte bună, la ce lot are!"
Emeric Ienei

"Şi Ilie Dumitrescu are partea lui de vină deoarece trebuia să adapteze echipa de start şi la condiţiile terenului prost de la Urziceni"
Anghel Iordănescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
salaaurel
salaaurel  •  13 Septembrie 2010, 21:23

Daca sariti la gatul celor care il critica pe Dumitrescu ptr ca n-a castigat meciul cuUnirea cu lotul care-l are ,deduc ,ca sunteti fani Beehcali nu fani Steaua.

san_valis69
san_valis69  •  13 Septembrie 2010, 21:13

nea imi esti un pic rautacios dar cu tot respectul pe care vi-l port lasati-l pe ilie sa vedem ce face

footballclub
footballclub  •  13 Septembrie 2010, 17:21

Asteptam toti suporterii Stelei pe steauaonline.com , cea mai noua comunitate a suporterilor, cu cele mai noi informatii, stiri de la echipa, unde discutiile sunt strict legate despre fotbal si echipa Stelei, nu Gigi Becali sau alte subiecte abordate de presa care nu au nimic in comun cu echipa noastra.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează