FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ARE ANTRENOR!

Ienei: "Faptul că Ilie nu ia bani mi se pare un gest de supunere!" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre numirea lui Ilie Dumitrescu ca viitor antrenor al echipei.

"Mă bucur pentru Ilie Dumitrescu, merita să primească această funcţie. Îi dau un singur sfat, să procedeze aşa cum a încercat Victor Piţurcă. Să îi dea un ultimatum lui Gigi să nu se mai bage la echipă să nu mai dea declaraţii aiurea.

Le-am cerut suporterilor să îl ignore pe Gigi Becali şi să susţină Steaua. Cred că Ilie nu se poate descurca singur, trebuie să aducă pe cineva cu aceleaşi idei. Sînt sceptic, nu mai vreau un fost jucător care să nu reuşească din postura de antrenor la Steaua", a spus Emeric Ienei la sportro.

"Nu ştiu dacă Ilie Dumitrescu va reuşi, nu are o experienţă vastă ca antrenor. În plus, nu cred că va mai beneficia de acelaşi entuziasm din partea suporterilor. Aparent, Ilie preia o echipă bună de la Piţurcă, dar depinde de el ce urmează. Faptul că nu ia bani mi se pare un gest de supunere",  adăugat Ienei la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
vasglo
vasglo  •  11 August 2010, 08:53

Nea Emi, cu tot respectul, "daca taceai, filozof ramaneai". E exact invers. Apropos, poti sa-mi zici cam ce urma sa faci matale concret la Steaua ca presedinte?...

1980bogdan
1980bogdan  •  11 August 2010, 01:03

Nea Imi cum am spus si mai jos , respect pe viata, dar acum chiar cred ca nu ti mai doresti liniste la echipa. In loc sa i urezi succes lui Ilie Dumitrescu , te tii de declaratii care il denigreaza. Daca nu ia bani ,ceea ce nu cred , pentru ca nimeni nu munceste pe gratis , inseamna ca e sclav? Sper totusi sa nu devii ca Lita Dumitru , care vede totul la acest club numai in negru. Iti doresc multa sanatate , asa cum cred ca ti doresc toti suporterii stelisti !

danuttz08
danuttz08  •  11 August 2010, 00:04

Hodorogul asta.... se mandreste cu o cupa a campionilor europeni.... castigata pe vremea cand conducea echipa.... STEAUA BUCURESTI. Din punctul meu de vedere are tot dreptul sa spuna ce doreste despre acest club pentru ca Ienei inseamna STEAUA! Nu trebuie sa fim de acord cu toate parerile sale, dar nici sa uitam ce inseamna pentru clubul nostru iubit si drag.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează