FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Nu am auzit de Parpas şi Tall, sper ca Stoichiţă să o fi făcut" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

Fostul antrenor al Stelei Emeric Ienei vorbeşte despre politica de transferuri a grupării din Ghencea şi nu se arată impresionat de achiziţiile efectuate de roş-albaştri în perioada competiţională.

"Nu ştiu dacă Stoichiţă îi ştie pe Parpas şi Tall, m-aş bucura să fie aşa. Nu ştiu cît de rapid se pot adapta în primul 11, ei trebuie să fie soluţii încă de la primul meci, nu există timp de adaptare.

Eu nici nu am auzit de ei, faptul că nimeni nu îi ştie poate că ar trebui să ridice semne de întrebare referitoare la valoarea lor. Au venit  în Ghencea unii jucători, să vedem dacă e sau nu aşa cum a spus patronul în ceea ce priveşte şansele la titlu, eu sper să fie bucurie la Steaua în vară", a spus Ienei la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  03 Februarie 2010, 19:06

da pe google daca vrei sa ii cunosti! mai lasa-ne si tu cu parerile!!!toti va dati cu parerea.

 •  03 Februarie 2010, 18:24

Pai Nea Imi...ca sa aducem jucatori de care am/ati/s-a auzit,inseamna ca suma de transfer sa fie undeva la 2-3 milioane si salariul lor la cateva sute de mii-1 milion pe an.De unde jucatori cunoscuti Nea Imi?Cunoscuti de cine?

 •  03 Februarie 2010, 18:14

ce sa ziceti si dvs...uitati-va pe youtube!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează