FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Piţurcă şi Hagi nu vin, Badea şi Rednic nu sînt soluţii"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Fostul antrenor al Stelei Emeric Ienei a comentat la Contraatac, pe GSP TV, afirmaţiile lui Gigi Becali referitoare la numele viitorului antrenor al grupării din Ghencea şi consideră că nici unul dintre tehnicienii menţionaţi de patronul roş-albaştrilor nu reprezintă soluţii viabile în acest moment.

"Nu ştiu dacă Hagi mai vine la Steaua, la fel şi Piţurcă. Au avut diverse experienţe nefericite acolo şi trebuie să fie dispuşi să-şi asume riscuri importante. Piţurcă e prieten cu Gigi Becali, dar relaţia s-a stricat la un moment dat dacă vă aduceţi aminte. Piţi nu e omul care să facă prea multe concesii.

Rednic? Poate el vrea să vină, dar nu cred că Steaua îl acceptă, nu cred în această variantă. Nici Ionuţ Badea n-are prea multă experienţă şi îi va fi greu în Ghencea dacă vine în acest moment delicat", a explicat Ienei la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  03 Mai 2010, 22:56

Cea mai bună soluţie: ALIN ARTIMON de la Timişoara, fost la CSM Rm. Valcea, Unirea Alba Iulia sau Poli Timişoara, la asta din urmă cu rezultate mai bune ca Hagi

dragosh89
dragosh89  •  03 Mai 2010, 18:59
Postat de pe 03 Mai 2010, 17:27

Cu BADEA e caterinca gen"BEEEEEECALI"...doar are meci cu INTER si vrea sa-l convinga sa nu invinga STEAUA.sa o lalaiasca!!!!!DUPA MECI ADIO BADEA.:)))HA..HA E FUMATA DEJA.!!!!!

sau face cum a facut cu Dorinel cand era la Vaslui? sa i dea meciul ca il ia antrenor si apoi il fugareste in 2 luni

hitman92
hitman92  •  03 Mai 2010, 18:24

Si mie imi place de Badea, dar dupa cum spunea si tipul de sub mine cred ca si eu ca e doar o magarie a ciobanului!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close