FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Reghecampf e talentat, dar nu are experienţă. Stoichiţă trebuia păstrat!"

Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 11:56

Emeric Ienei, fostul tehnician al Stelei, a acordat un interviu pentru gsp.ro în care a vorbit despre situaţia actuală din Ghencea, despre posibila schimbarea de antrenori între Mihai Stoichiţă şi Laurenţiu Reghecampf, dar şi despre transferurile care urmează să se facă la Steaua.

- Domnule Ienei, Laurenţiu Reghecampf e aproape de a fi numit noul antrenor al Stelei. Ce părere aveţi?
- Nu-l cunosc pe Laurenţiu decît ca jucător. L-am şi antrenat, ca fotbalist era serios, luptător, avea o tehnicitate foarte bună, drept dovadă că a ajuns apoi şi la echipa naţională. Rezultatele obţinute la Chiajna îl recomandă ca un antrenor talentat, în devenire. Valoarea unui antrenor este dată de jocul echipei, de rezultatele ei. De exemplu, Chiajna a jucat fotbal, CFR nu, dar a cîştigat titlul chiar şi fără să joace.

- Şi atunci cum vă explicaţi că au cîştigat clujenii campionatul?
- CFR are un lot valoros, nu contestă nimeni, dar au fost anumite lucruri care au decis acest campionat. Vasluiul se plînge acum, dar uită că atunci cînd CFR s-a împiedicat cu Rapid şi cu Chiajna nu a profitat.

- Să revenim la Steaua. Credeţi că trebuia schimbat Stoichiţă?
- Nu, chiar asta voiam să spun, că îmi pare rău pentru Stoichiţă că s-a renunţat la el atît de repede. El este unul dintre cei mai buni antrenori ai României. Reghecampf este un antrenor fără experienţă, care a antrenat doar echipe mici, deci va avea nevoie de multă muncă de acomodare cu echipa şi cu comportamentul oamenilor de la Steaua. E bine că Steaua vrea să mai crească un antrenor talentat!

- Rocha ar putea veni să-i ia locul lui Tatu. Vi se pare mai bun jucătorul Chiajnei?
- Rocha e un fotbalist foarte bun, care a ieşit în evidenţă la Concordia, o echipă ce s-a bătut să scape de retrogradare, dar nu ştiu dacă la Steaua va avea acelaşi randament. Tatu, deşi mulţi l-au condamnat că nu marchează, a adus rapiditate în jocul Stelei şi în multe momente a fost poate singurul jucător care scotea adversarii din joc prin dribling. De foarte multe ori el l-a adus pe Rusescu în faţa golului!

- Bourceanu, un mijlocaş defensiv, are mai multe pase de gol decît el...
- Da, dar din lovituri libere, din cornere, nu din pase în gaură! Iar la acele cornere adversarii au greşit impardonabil. De exemplu, cu Dinamo, Iliev era singur, singurel, nu-l marca nimeni, iar cei de de la Dinamo aveau doi fundaşi pe linia porţii, plus portarul. Astea sînt greşeli impardonabile.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Mai 2012, 21:39

Da, dar Guardiola nu e insurat cu piranda aia cu parul tratat cu fixativul acela din "Mary cea cu vino' ncoa"!

warterflorin
warterflorin  •  21 Mai 2012, 18:16

Nu-l vad bine pe Reghe la Steaua ca antrenor,era mai bine sa fii ramas la Concordia...si nu cred ca va rezista 6 luni datorita pretentilor lui Gigi Becali care nu lasa pe nimeni sa antreneze.Eu cred ca l-a adus pe Reghe ca sa-l distruga si pe el asa cum l-a distrus si pe cei din urma lui!!

tzii
tzii  •  21 Mai 2012, 17:04

ba reghe o sa fie guardiola 2

Vezi toate comentariile (29)
Comentează