FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC TIMIŞOARA, AZI, ORA 20:30, DIGI SPORT

Ienei: "Steaua ar trebui să joace mai mult în terenul adversarului, să nu conserve rezultatul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Emeric Ienei spune că Steaua trebuie nu trebuie să se retragă după 1-0 la pauză cu Timişoara şi trebuie să continue să joace în terenul advers.

" Steaua a avut un joc mai bun, mai echilibrat. Dinamica jocului te mai fură, aşa se explică lipsa de marcaj la golul Stelei. Cînd se bate o lovitură liberă nimeni nu se uită la minge, ci la adversar. E o nebunie, eu nu-s de acord, nu e bine.

Acest Dede se vede că are o tehnică destul de bună, dar ce putea să facă Sabău, pe cine să bage?
Cei de la Steaua au pierdut cu 1-5 şi nu e uşor să suporţi aşa o umilinţă, a intervenit acum orgoliul de a arăta că sînt la un nivel mult mai bun decît au fost la meciul cu Rapid.

Steaua ar trebui să joace mai mult în terenul adversarului, să nu conserve rezultatul de 1-0, să preseze în continuare. Se pare că Steaua e o echipă în seara asta, atît în apărare, mai omogeni în oarecare măsură.

Nu mi-e frică pentru Zapata, doar cînd vin şuturi de departe el e în dificultate. Are nişte reflexe extraordinare, dar cînd sînt şuturi de departe are probleme. Mi-ar părea rău să greşească, e un portar valoros totuşi", a spus Ienei la "Premium Liga", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează