FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 1-2

Ienei: "Trebuie sincronizare în defensiva Stelei, dar sper să se rezolve"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2010 00:00

Viitorul preşedinte al Stelei, Emeric Ienei, a declarat în această dimineaţă că defensiva roş-albaştrilor scîrţie, însă a adăugat că speră ca acest lucru să fie remediat.

"Nu s-au folosit suficient de mult fundasii laterali. Nu au primit mingi, pentru ca s-a pasat mai mult pe cei centrali. Pacurar, Radut si Stoica, in special, mi s-au parut fotbalisti care pot ajuta echipa, desi Stoica are o varsta mai inaintata"
, a spus Ienei la sportro.

"Trebuie sincronizare in defensiva, dar sper sa se rezolve. Lotul mai trebuie imbunatatit, dar sa aduci titulari, nu rezerve", a mai comentat el.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
doxa
doxa  •  26 Iulie 2010, 13:22

maghiari nus cu doa fete omnule!!! Jenei Imre iest un lingau de maghiar,care linge unde a scuipat!!! (te pupai ieri cu oieru de ierai homo)

sergono.1995
sergono.1995  •  26 Iulie 2010, 11:41

adevărat nea Imi,în apărare mai trebuie lucrat trebuie folosit un sistem în care fundaşii laterali să combine mai mult cu mijlocaşii.

nameuser
nameuser  •  26 Iulie 2010, 11:24

@manymany Nu e chiar asa, mai lasa-l putin sa aiba jocuri in picioare! Mie nu mi s-a parut ca a jucat prost, dar nu s-a coordonat deloc nici cu mijlocasul si nici cu centralii. Este o veriga slaba deocamdata, de acord.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează