FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iertat şi titular » Meci special pentru Dorin Rotariu: va juca contra echipei oraşului său de origine

Rotariu este unul dintre cei doi golgeteri ai
Rotariu este unul dintre cei doi golgeteri ai "cîinilor", alături de fundașul Dragoș Grigore, ambii avînd cîte 5 reușite

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 21:49

Dorin Rotariu va fi titular vineri seară, contra lui ACS Poli, şi mizează pe al 5-lea succes consecutiv cu scorul de 1-0.

Dorin Rotariu revine în formula de start, vineri, contra lui ACS Poli Timişoara. Fotbalistul de 18 ani a rămas pe bancă miercurea trecută, cu Pandurii, scor 1-0, în Cupă, apoi a fost doar rezervă în ultima rundă, cu FC Botoşani, scor 1-0, însă a avut o repriză secundă apreciată de staff-ul tehnic, astfel că mijlocaşul promovat în vîrf retras va intra din primul minut contra bănăţenilor.

Roti îşi pierduse locul în formula de start din cauza ineficienţei: a strîns 435 de minute fără să marcheze vreun gol în 8 meciuri jucate. Dar Flavius Stoican a dialogat în mai multe rînduri cu elevul său şi speră ca acesta să-şi recapete eficienţa care i-a adus 5 goluri în acest sezon. "Nu are stres şi presiune asupra lui, poate fi util şi pentru colegi, pentru echipă", consideră tehnicianul.

Puştiul nu-şi face griji: "Sper să continuăm cu victoriile şi să bifăm vineri al cincilea succes consecutiv. Chiar cu 1-0, de ce nu?! Sînt multe meciuri pe o vreme neprielnică, iar frigul ne «rupe» musculatura. S-a întors roata, înainte aveam multe şanse de gol şi nu cîştigam, acum avem victorii şi din una, două ocazii. Ne dorim să ajungem să facem spectacol, poate din primăvară".

5 titulari ai dinamoviştilor sînt indisponibili pentru meciul cu bănăţenii: suspendatul Lazăr, accidentaţii Matei, Durimel şi Grecu, plus Elton, plecat în Brazilia că-i naşte soţia

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Ori sîntem haiduci, ori nu mai sîntem!"
Stoican a cerut ca în stagiile de pregătire din străinătate, din iarna lui 2014, Dinamo să evolueze doar cu formaţii de primă ligă: "Ori sîntem haiduci, ori nu mai sîntem! Trebuie să ne obişnuim să ne confruntăm cu adversari tari şi foarte tari". "Cîinii" vor reîncepe antrenamentele pe 9 ianuarie, după pauza de Sărbători, în perioada 13-24 ianuarie se va merge în Antalya, apoi în februarie în Spania.

Inbox
- Ţucudean a fost cooptat în Consiliul de Administraţie al ACS Naţional Sebiş, din liga a treia, locul 1 în Seria a 5-a. Arădenii l-au convins întrucît oficialii grupării sînt prieteni cu familia atacantului.
- Atacantul Thomas n-a mai evoluat deloc în ultimele 3 meciuri oficiale, şi-a revenit după probleme medicale, însă ar putea fi împrumutat la Corona în primăvara lui 2014.
- Avînd în vedere problemele de lot ale "cîinilor", Stoican i-a promovat pe atacantul Darius Buia şi pe fundaşul stînga Andrei Radu, de la echipa secundă, pentru meciul cu Timişoara.
- Închizătorul Hasanovici, 23 de ani, vrea fie să fie lăsat împrumutat undeva unde să joace, fie să i se rezilieze contractul. Bosniacul n-a jucat deloc pentru Dinamo în meciurile oficiale, deşi a fost transferat în vară de la Turnu Severin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
inexistentus
inexistentus  •  11 Decembrie 2013, 13:19

s://www.youtube.com/watch?v=Qb64Nalkbsw

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  11 Decembrie 2013, 12:30

vînd în vedere problemele de lot ale "cîinilor", Stoican i-a promovat pe atacantul Darius Buia şi pe fundaşul stînga Andrei Radu, de la echipa secundă, pentru meciul cu Timişoara. __ in sfarsit, darius si andrei sunt in lotul mare pentru un match oficial ! andrei radu oricum a debutat deja in liga 1, si nu a facut-o deloc rau! e mult mai fundas stanga decat steliano, iar in maxim 1 an ar fi la nivelul lui grecu, dar nu este lasat sa joace mereu, din pacate. si are putin peste 17 ani... in primavara vor fi debutati raul krausz si edy schuller. ambii internationali U 19.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  11 Decembrie 2013, 12:27

"Ori sîntem haiduci, ori nu mai sîntem!" Stoican a cerut ca în stagiile de pregătire din străinătate, din iarna lui 2014, Dinamo să evolueze doar cu formaţii de primă ligă: "Ori sîntem haiduci, ori nu mai sîntem! Trebuie să ne obişnuim să ne confruntăm cu adversari tari şi foarte tari". "Cîinii" vor reîncepe antrenamentele pe 9 ianuarie, după pauza de Sărbători, în perioada 13-24 ianuarie se va merge în Antalya, apoi în februarie în Spania. ___ si mi se pare foarte normal. esti dinamo, nu neica nimeni !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează