FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ieşirea în decor a lui Tănase e doar una dintre escapadele nocturne ale steliştilor din pauza de iarnă » Orgii în vacanţă!

Articol de , - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Şefii Stelei au aflat că trioul Tănase-Stancu-Cosmin Matei a făcut ravagii în cluburile de noapte pe perioada Sărbătorilor.


Cristi Tănase nu e singurul stelist care n-a respectat indicaţiile antrenorilor şi ale conducerii de a avea o conduită profesionistă pe perioada vacanţei. Şefii Stelei au aflat lucruri incredibile atît despre el, cît şi despre alţi doi jucători, Bogdan Stancu şi Cosmin Matei.

Tănase şi Stancu, foarte buni prieteni, sînt aproape nedespărţiţi în afara terenului. În grupul lor, în această vacanţă a intrat şi Cosmin Matei, un alt "rebel" din lotul Stelei, transferat în vara trecută. Cunoscut şi el ca un împătimit al cluburilor de noapte, Cosmin Matei le-a făcut mai multe recomandări lui Stancu şi Tănase, pentru a ieşi în nopţile din vacanţă, recomandări acceptate de cei doi.

Înainte şi după ce Stancu a petrecut o vacanţă de cîteva zile la Amsterdam, cei trei au avut mai multe nopţi de pomină, la braţul unor femei, dar şi consumînd alcool. Cei din Ghencea au aflat că, aproape în nici o zi, nici măcar unul dintre ei nu a urmat programul individual de antrenament solicitat de Lăcătuş. "Au fost în cap, aşa cum se zice, seară de seară. La ce informaţii avem, cred că vor veni leşinaţi la reunire" a fost declaraţia unuia dintre cei din Ghencea.


Ienei: "Nişte inconştienţi"
Cel mai mare antrenor din istoria roş-albaştrilor, Emeric Ienei, a comentat faptul că jucătorii Stelei sînt din ce în ce mai prezenţi în scandaluri din afara gazonului. "Copiii ăştia sînt nişte inconştienţi. Tănase, de exemplu, tocmai cînd îşi revenise un pic, a intervenit concediul şi scandalul. Pînă la urmă, e imaginea clubului Steaua în joc şi trebuie aduse la echipă doar caractere adevărate, nu chiar oricine", a spus Ienei.

Testele îi vor da de gol
Gazeta de Duminică a scris despre modul în care staff-ul tehnic al Stelei va reuşi să-i descopere pe jucătorii care n-au respectat programul individual de antrenamente din perioada de pauză, dar şi pe cei care au pierdut nopţile şi au făcut excese la mîncare şi băutură. Lăcătuş şi colaboratorii săi îi vor supune pe elevii lor unor teste fizice, jucătorii vor purta la piept şi la mînă ceasuri speciale, iar datele vor fi procesate pe un laptop, iar la fiecare în parte se va vedea cu ce potenţial fizic a revenit din vacanţă.

Matei a enervat tot vestiarul
Puştiul Cosmin Matei a reuşit, deşi a venit doar de 5 luni, să-şi pună "în cap" tot vestiarul Stelei. Mijlocaşul adus de la Farul a căzut în dizgraţia majorităţii steliştilor, mai ales după o întîmplare din finalul sezonului de toamnă. Atunci, Matei a început să-i ironizeze în vestiar pe unii dintre colegii săi care urmau să meargă la interviuri: "Iarăşi vă duceţi, mă, la interviuri, tot voi, nu vă mai săturaţi să apăreţi la TV?".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
okeanos
okeanos  •  10 Ianuarie 2011, 15:50

Care din sefii Stelei e asa de bine informat? Ar fi interesant cine e acest sef si ce urmareste. E o mkinciuna totala acest articol. Cunosc f bine toate miscarile lui Matei din vacanta. Nu a stat in Bucutesti deloc. Antrenamente zilnice si vizite la rude (mama, tata, bunica). Ca e prieten cu cei 2 e f bine. Bine ar fi ca tot lotul sa fie la fel, desi la concurenta de acolo e clar ca nu se poate! Si totusi care sunt acei sefi? Sa fie Laca? MM? Care-s interesele? Promovarea propriilor jucatori?

okeanos
okeanos  •  10 Ianuarie 2011, 15:39

Total neadevarat ce scrie acest Udrea. Matei si-a petrecut toata vacanta numai la rude (mama, tata, bunica) antrenandu-se in fiecare zi. Apoi, cum e posibil sa le arate el cluburile din Bucuresti cand el in afara de traseus lui 41 nu mai stie nimic? Ca are relatii de prietenie cu cei 2 nu e nimic de comandat, bine ar sa fie asa in tot lotul. Intrebarea principala care se pune, cine a comandat articolul, cine, ce interese are sa improstie cu acuze acum inainte de reunirea lotului? Sa fie Laca, mm

mariusss10
mariusss10  •  10 Ianuarie 2011, 12:06

matei la 23 ani va fi peste tanase...nu judecati un jucator pentru jocurile pe care nu le are...a jucat 50 minute pana acum pentru ca nimeni nu s'a gandit sa ii dea sanse mai multe...frica antrenorilor romani de la echipele mari de a baga tineri nu e justificata...bv dorinel..joaca cu alde 20 21 22 23 si iaca...locul 1...trebuie antrenor pentru tineri...l'au adus pe dica, probabil va face 2 3 meciuri bune in pregatiri...atat..tanase joaca in banda cand in centru cu sig ar fi mai bun.. ma rog..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează