FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRAATAC

Igna: "Sigur că-l mai deleg pe Tudor, dar la Liga a II-a"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

GSP TV / Preşedintele CCA, Ioan Igna, spune că Alexandru Tudor va fi delegat la liga secundă după ce a avut prestaţii modeste în ultimele runde şi în returul semifinalei de Cupa României CFR Cluj - Dinamo, 2-1.

"Nu analizăm după notele din ziare sau după ce spune lumea, ci după calificativele observatorilor. Am luat măsuri de reţinere şi în urma fazelor video, se mai întîmplă să fie greşeli şi din partea celor care dau calificativele.

Sigur că îl deleg pe Tudor în continuare, dar la ligile inferioare, aşa cum s-a întîmplat şi în cazul altor arbitri care au greşit", a spus Igna la Contraatac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  16 Aprilie 2010, 06:28

Cind am scris despre Igna in legatura cu acest tiganus din ferentar,a-ti crezut ca nu am cunostinte despre arbitrj.Pe vremea cind arbitram si eu acest pui de t-gan,nici nu ar fi ajuns arbitru.Cine conduce colegiul central al arbitrilor?????un neica-n drum.Ce a ajuns fotbalul rooom...? o guineea abisau!!!!!!!

 •  15 Aprilie 2010, 19:47

Valicadinamo,voi sunteti distrusi de mult timp.Acuma doar v-ati dat seama.Sunteti deja in faliment

 •  15 Aprilie 2010, 19:27
Postat de pe 15 Aprilie 2010, 18:01

tardiva suspendarea lui tudor din liga 1... trebuia suspendat dupa meciul din prima etapa,de la craiova... asa,a mai terminat cateva meciuri in campionat... nu spun ca dinamo trecea aseara e cfr, dar nu inteleg de ce e tinut incompetentul sau hotul ( ca sunt doar astea 2 variante) tudor in brate ? altii cand au gresit au disparut din arbitraj...

ai drepatate si l-a bagat si intr-un meci de cupa unde cea care pierde este eliminata daca era in campionat mai aveai sanse asa ne-a distrus alcantara al anici nu avea treaba cu mingea

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close