FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ignorat de Răzvan, Ciolacu e bun de Anglia

Articol de , - Publicat joi, 17 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2011 21:09

Chiar dacă are doar două minute jucate în Liga 1, Andrei Ciolacu (19 ani) se află în vizorul divizionarei secunde Leicester City, care vrea să-l testeze în această iarnă


După ce l-a vîndut pe Alexandru Ioniţă pentru două milioane de euro la FC Koln, în condiţiile în care atacantul bifase doar o jumătate de sezon în Liga 1, George Copos ar putea oferi spre export în această iarnă încă un vîrf tînăr. E vorba de Andrei Ciolacu, un fotbalist ce nu a bifat nici un minut în acest campionat sub comanda lui Răzvan Lucescu! Ciolacu e dorit de Leicester City, locul 12 în Championship, liga a doua din Anglia!

Cum a intrat în vizorul englezilor? În vara lui 2010, pe cînd evolua încă la echipa de juniori a clubului din Grant, Andrei a mers în Anglia pentru a susţine probe de joc. S-a antrenat cîteva săptămîni cu Crystal Palace şi cu Leicester, apoi a revenit în ţară pentru a aştepta un semn de la britanici. Cei care l-au contactat au fost cei din urmă, însă telefonul lor a venit în ianuarie anul acesta, cînd Şumudică îl promovase la prima echipă.

"A refuzat pentru că visul lui era să îmbrace tricoul Rapidului. În plus, a considerat că e prea tînăr pentru a pleca de acasă", au explicat apropiaţii giuleşteanului. Presa locală din Leicester anunţă acum că interesul pentru Ciolacu a rămas şi că în această iarnă a fost chemat din nou. De data aceasta, rapidistul va accepta, avînd în vedere că Răzvan nu a apelat niciodată la el în cele 13 etape de pînă acum, deşi Cassio a dezamăgit crunt!

Cadou de Paşte de la Şumi
Pînă în prezent, Ciolacu a bifat o singură partidă în Liga 1, în campionatul precedent, sub comanda lui Marius Şumudică. A jucat două minute în Astra - Rapid (0-0), disputat pe 22 aprilie, de Paşte. "Am avut emoţii mari, dar după prima atingere de balon mi-am revenit. A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Paşte! Mi s-a împlinit un vis! Acum trebuie să muncesc şi mai mult pentru că următorul ţel al meu e să ajung un jucător de bază al echipei", a spus el la finalul acelei partide.

1.000 de euro pe lună e salariul lui Ciolacu la Rapid

"Andrei e doar un copil, are timp să înveţe şi să progreseze pe viitor"
Marius Şumudică, ex-antrenor Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
babausk
babausk  •  19 Noiembrie 2011, 10:41

SUNTETI NEBUNI CU TOTII , CIUCIULACU ASTA E UN HANDICAPAT NICI NU STIE SA ALERGE , TACSU BAGA BANI LA GREU SA FIE IN LOT CU ECHIPA MARE . SI ACOLO LA DUS RADA NU ARE NICI O TREABA SUMUDICA , UITATI-VA SI VOI LA ECHIPA A2A A RAPIDULUI RETROGRADEAZA IN LIGA 4 , CU CIUCIULACU , DOBROIU , DAESCU , CARLOS , GRIGORE ,DRAGHIA SI ALTI ''FOTBALISTI " CARE IN VARA SE PREGATEAU CU ECHIPA MARE , EL NU POATE SA DEA 10-15 GOLURI IN DIVIZIA C SI PLEACA LA NAIBA SA-L IA.

crystyanbet
crystyanbet  •  17 Noiembrie 2011, 19:15

trebuie sa promoveze si tineri,e obligat pentru ca in iarna vor pleca jucatori de baza!

zoomrapid
zoomrapid  •  17 Noiembrie 2011, 17:36
Postat de catzulinho pe 17 Noiembrie 2011, 15:15

L-ar prefera pe Surdu... Ba eu nu inteleg ce e asa mare scofala sa il mai bagi in teren, unii jucatori chiar cedeaza fizic pe sfarsit, ba si ce e greu sa il scoti pe ala la incalzire si sa-i dai curaj. Unul ca Ciolacu musca de 100 de ori mai rau din adversari decat unul precum Cassio, mai dezinteresat de echipa...Ce explicatii sau exemple mai vor antrenorii, sunt MII DE EXEMPLE de tineri ce sunt pe cale sa ajunga jucatori BUNI macar nu EXTRAORDINARI : Lacina Traore, Pogba, alti africani (ex Arsenal). Ce face Arsenal de aduce jucatori de 16 17 ani si nu poate sa faca cluburile din Romania sa aduca si ele jucatori la fel, ba chiar nu ii inteleg :))

Ai dreptate !!! La 19 ani cred ca Ciolacu este destul de calit pt liga 1. In plus, are nevoie de meciuri in picioare, pentru a putea progresa. Cassio a dezamagit crunt in acest sezon si nici in sezonul trecut nu a facut mare lucru. "a rupt gura targului" cu 6-7 goluri si dupa aceea a uitat sa mai progreseze. Razvan ar trebui sa ii dea un plus de incredere acestui tanar!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează