FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi face marcaj om la om » Contra despre Steliano Filip: "Sunt călare pe el" :)

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 20:52

Cosmin Contra a oferit o declarație amuzantă în momentul în care a fost întrebat de stilul agresiv al jucătorilor săi și mai ales al lui Steliano Filip, fotbalistul cu cele mai multe cartonașe galbene în startul sezonului.

"Filip nu face faulturi dure, dar sunt faulturi de cartonașe. Eu stau de vorbă cu el tot timpul și sunt călare pe el, ca să spun așa. Mi-aș fi dorit la cartonașele pe care le luăm să fim o echipă dură", a spus tehnicianul lui Dinamo la TV Digi Sport.

Dinamo a încasat cele mai multe cartonașe în acest sezon și este pe ultimul loc în clasamentul fair-play al Ligii 1. Primii doi căpitani ai "câinilor", Steliano Filip și Sergiu Hanca, au primit cele mai multe "galbene" în acest sezon. Filip a fost deja suspendat pentru cumul de cartonașe și nu a jucat în înfrângerea de la Iași, cu Poli, scor 2-1.

În sezonul trecut de Liga 1, cele mai multe cartonașe de la Dinamo au fost încasate de stoperul Ionuț Nedelcearu și de fundașul de bandă Steliano Filip. Ambii au încasat 9 "galbene", iar Filip a primit și un "roșu". 

5 "galbene"a primit Steliano Filip în acest sezon de Liga 1, fiind cel mai avertizat dinamovist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
calinescu_
calinescu_  •  30 August 2017, 17:17

MAI GURITZA PUNE-L INCHIZATOR S APOI SA VEZI ....!!!!

tonyys
tonyys  •  30 August 2017, 07:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 August 2017, 23:35

contra, sa nu crezi ca daca ajungi selectionercum inceraca sa te bage in fata cel numit "naum" o sa rezisti mai mult de o luna. o sa zbori cu coada intre picioare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează