FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îi mai știți pe Gora Tall, Bibișkov sau jucătorul care l-a impresionat pe Becali prin rugăciunile pe care le făcea la masă? Unde au ajuns să joace "tunurile" FCSB-ului

Argăseală, prezentându-l pe bulgarul Bibișkov, în mijlocul naturii / FOTO: Gazeta Sporturilor
Argăseală, prezentându-l pe bulgarul Bibișkov, în mijlocul naturii / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 13:11

7 ani au trecut de când FCSB, pe atunci Steaua, semna cu Gora Tall sau Stelios Parpas. L-au găsit acolo pe Bibișkov. Ce mai fac acum jucătorii aduși de stafful de atunci:

1. Bulgarul Bibișkov a fost în curtea FCSB-ului în sezonul 2009-2010 și a bifat un singur meci pentru FCSB, nereușind să înscrie vreun gol.  Adus de la Litex Loveci din postura de golgeter al bulgarilor, Bibișkov a dezamăgit la roș-albaștri și a plecat după doar jumătate de sezon. În prezent, Bibișkov are 34 ani și evolueză în ligile inferioare din Bulgaria, la Marek Dupnitsa.

2. Cipriotul Stelios Parpas a evoluat pentru FCSB între 2010 și 2011, bifând 13 partide în tricoul roș-albastru. Nemulțumit de prestațiile lui, Becali l-a dat afară pe Parpas după doar un sezon. La momentul venirii la FCSB, Parpas se număra printre favoriții latifundiarului: "Parpas ăsta, mi-a placut mult de el. Eram la masă și când s-a ridicat a făcut cruce, s-a închinat și a plecat. E un mare credincios", declara Becali la acea vreme. Actualmente, Parpas joacă pentru Alki Oroklini, în Liga a doua din Cipru. 

an 0277stelios parpas florin bratu

3. Gora Tall a fost adus în același timp cu Parpas, dar nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a FCSB-ului, jucând doar la "satelitul" echipei. Nu a bifat niciun meci în Liga 1 și a părăsit-o pe FCSB la finalul sezonului 2009-2010. Ajuns la 31 ani, senegalezul Tall evoluează în prezent pentru Al Shabab, în Kuweit.

an 9673gora tall

 

Save

Save

Save

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
dogbv
dogbv  •  08 Aprilie 2017, 15:59

ce stire de 2 lei! milioane de "fotbalisti" au trecut prin curtile a milioane de cluburi! Si voi va luati exact de amaratii astia de la fCsb! oare ce veti scrie din septembrie? Despre marele fotbal al esalonului 4 din Romania? O sa inventati derby-uri intre cartierele Capitalei? Vom vedea "live text" intre Breceni si Ghencea? abia astept!

ares123
ares123  •  08 Aprilie 2017, 15:34
Postat de poison pe 08 Aprilie 2017, 15:11

Ii vrei inapoi la fcsb?

Ce haio esti bre ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  08 Aprilie 2017, 15:31
Postat de onduku pe 08 Aprilie 2017, 15:14

Stoichita :))

Un adevarat dream-team a fost atunci, de la jucatori pana la antrenor :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează