FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îi sperie salariul » Steaua încearcă să-l împrumute pe Felgueiras ca să acopere postul cel mai slab din echipă

Articol de - Publicat vineri, 26 iunie 2015 00:00

Portughezul nu a apărat nici un minut la Konyaspor, la care se află de jumătate de an. Problema o constituie însă salariul portarului, 400.000 de euro anual, uriaș pentru nivelul campionatului românesc

Niță și Cojocaru, rezervele lui Arlauskis din sezonul trecut, au alimentat grijile de la primul amical din Austria. Klagenfurt, o formație nou-promovată în liga a doua austriacă, le-a marcat cinci goluri steliștilor. Niță a încasat trei în prima parte, apoi a intrat Cojocaru și a luat două și el. Așa că steliștii se gîndesc iar să-și ia un portar de top. În picioare a rămas o singură variantă de pe lista lui Becali: Mario Felgueiras. Au picat Veselovski, Pecanha și Grahovac.

Nici portughezul nu e însă ușor de adus. El a semnat în iarna trecută cu Konyaspor pentru un salariu anual de 400.000 de euro. Peste toate salariile existente în România. Chipciu e cel mai bine plătit de la Steaua, cu 360.000 de euro. Steaua ar vrea ca o parte din salariu să fie suportat de Konya. O condiție care nu le convine turcilor.

Rezervă eternă!

Mario mai are un singur an de contract cu clubul la care mai sînt legitimați Torje și Marica. Dacă îl cedează împrumut la Steaua pentru acest sezon, Konya l-ar pierde gratis în vara viitoare, după un an și jumătate în care i-a achitat peste jumătate de milion de euro fără să fi beneficiat vreun pic de serviciile lui.

Felgueiras a demonstrat la CFR Cluj că e un portar valoros, însă a ratat debutul din Turcia. În 2015 nu a prins nici un minut în campionat, rezervă a unui goalkeeper turc în vîrstă de 34 de ani, Kaya Tarakci.

17 partidebifase Felgueiras la CFR în turul campionatului, integralist de-a lungul primei jumătăți a sezonului. La Konya a apărut doar într-un joc din Cupa Turciei, deloc în campionat

1.500.000 €mai valorează Super Mario pe transfermarkt.de. Cota maximă, din perioada în care evolua cu CFR în Champions League, era de trei ori mai mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  26 Iunie 2015, 16:11
Postat de nea_vanea.60 pe 26 Iunie 2015, 15:04

ii dadea lui niculae 1.000.000 + tva pe silviu lung si in 2 ani maxim scotea, macar, dublu! sau lui arla salariu de 500.000... ca tot baga de pomana o caruta de euroi in neprofesionalismul lui chipciu, tanase, iancu si stanciu! dar ca sa faci asta trebuie sa ai simtul afacerilor si in fotbal, sau ... sa te cheme paszkany!

da, mai falimentatule, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Iunie 2015, 15:04

ii dadea lui niculae 1.000.000 + tva pe silviu lung si in 2 ani maxim scotea, macar, dublu! sau lui arla salariu de 500.000... ca tot baga de pomana o caruta de euroi in neprofesionalismul lui chipciu, tanase, iancu si stanciu! dar ca sa faci asta trebuie sa ai simtul afacerilor si in fotbal, sau ... sa te cheme paszkany!

luciann
luciann  •  26 Iunie 2015, 13:58

Puteau sa-l ia asta iarna dar s-au trezit tarziu !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează