FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl mai știți pe stelistul "3 clase peste Inzaghi", care acum a ajuns să vândă șaorma?! 7 steliști față de care Gigi Becali și-a pierdut mințile: "Bă, ăsta ajunge la Inter, iar pe el iau 20 de milioane de euro!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 12:08

Gigi Becali are un nou jucător preferat la Steaua, pe Ovidiu Popescu. Patronul Stelei este încântat de mijlocașul de 22 de ani, încât l-a numit "noul Lampard" și a spus că va încasa 25 de milioane de euro pe el.

N-ar fi prima oară. Problema e că Gigi nu prea le nimerește. :D

Alți 5 fotbaliști cu care Becali a spus că va dă lovitura:

1.vali Badea - "E 3 clase peste Inzaghi"

Atacantul o ducea pe Steaua în grupele Champions League, marcând 2 goluri în poarta lui Standard Liege, în 2006. După acele două reușite, Becali a crezut că a dat lovitura cu atacantul adus de la Vaslui.

"Nu vreau să aud de Inzaghi. Vali Badea este 3 clase peste Inzaghi", spunea Becali.

A fost împrumutat la Panserraikos, în Grecia, în 2008, și a mai jucat la Craiova, Poli Iași, FC Brașov, Al Ain, Chiajna, Farul și UTA, iar în vară s-a retras. Acum deține un fast food în Alexandria şi o şcoală de fotbal.

2. Mihai Răduț - "Noul Xavi"

Mijlocașul ajungea la Steaua în 2010, la 19 ani, fiind văzut ca marea speranță a fotbalului românesc. Becali declara că vrea 10 milioane de euro pe el, dar acesta a plecat gratis, în 2014, la Pandurii, fără să ajungă vreodată la potențialul la care dorea Becali.

Acum joacă în Polonia, la Lech Poznan.

"Este un jucător de mare valoare. Va ajunge mult peste Xavi" Gig Becali

3. Ovidiu Petre - "Iau 10 milioane de euro"

Mijlocașul a fost om de bază în echipa Stelei, iar Becali dorea să îl transfere la Inter, pe cel puțin 7 milioane de euro.

"Pe Ovidiu Petre vreau 10.000.000 de euro. O echipă din Italia îl dorește. Nu pleaca pe 1 milion, ci eventual pe 7-8. Poate vreau sa-l dau pe la Inter Milano, nu la arabi", spunea Becali.

Ovidiu Petre s-a transferat însă pe 1,5 milioane de euro la Al Nasr, în 2010, după 4 ani la Steaua. A mai jucat la FC Național, Galatasaray, Poli Timișoara și Modena, retragându-se în vara lui 2015.

4. Andrei Cristea - "Costă 20 de milioane de euro"

Atacantul reușea să marcheze 2 goluri în poarta Valenciei, în 2005, făcându-l pe Becali să exulte: "Iau 20 de milioane de euro pe el", spunea patronul Stelei.

Acesta nu s-a ridicat la pretențiile patronului. A plecat în 2006 la Poli Timișoara și a mai jucat la Poli Iași, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, Gabala, Salernitate, Martina Franca, iar acum e în lotul lui CSM Poli Iași.

5. Dayro Moreno - "Va ajunge la Inter". A ajuns la Once Caldas

Columbianul Dayro Moreno a fost adus de Steaua în 2008 pe o sumă record, 2 milioane de dolari. Becali a fost încâtat de evoluțiile sale, spunând că îl vinde pe 2 milioane de euro la Inter.

"Dayro Moreno poate ajunge la Inter Milano. El valorează 2 milioane de euro" Gigi Becali

Totuși, mijlocașul a ajuns la Once Caldas, pentru 500.000 de euro, iar acum joacă la Altetico Nacional.

6. Alex Tudorie - "E de 100 de milioane de euro"

După ce a ajutat-o pe Steaua să câștige un titlu, marcând împotriva lui ASA în ultima etapă, atacantul gălățean a venit la Steaua.
Vârful nu a reușit să se impună în echipa lui Reghe, iar acum are mai mari șanse să joace ca fundaș central.

În iulie 2016, patronul Stelei anunța că în 2 ani va încasa 100 de milioane de euro pe vârful de 21 de ani.

"Am vorbit cu Reghecampf și am înțeles că va ataca în campionat cu Tudorie. El a crescut foarte mult. I-am spus lui Mihai Stoica să aibă grijă personal de el. El are 20 de ani, iar peste 2 ani poți să iei 100 de milioane de euro pe el. Nu găsești un asemenea atacant" Gigi Becali

7. Mihai Onicaș - "Cel mai bun din lume"

Mihai Onicaș era văzut în 2010 drept unul dintre cei mai promițători mijlocași centrali din Liga 1, mulți chiar îl numeau drept înlocuitorul lui Rădoi la Steaua.

A fost luat de Steaua în 2006 și a crescut la juniorii echipei roș-albastre, dar nu s-a impus niciodată la prima echipă. A fost împrumutat pe la mai multe cluburi, iar acum este legitimat la Olimpia Satu Mare.

"Onicaș va fi cel mai bun mijlocaș din Europa", spunea Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
mmvv80
mmvv80  •  11 Februarie 2017, 23:23

Infractorul asta scoate tampenii pe gura la foc automat iar naivii stau si analizeaza. cred ca se *** pe el de ras cand vede cum se zbat unii sa-i caute in ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  11 Februarie 2017, 22:48

Inteleg ca articolul de fata este de fapt dosarul medical al marelui patron, razboinic al luminii. Diagnosticul: *** agravantus!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  11 Februarie 2017, 22:18
Postat de khal_37 pe 11 Februarie 2017, 14:13

Articol tendentios si malitios care nu are nicim de a face cu sportul, clar nu este o stire sportiva ci un articol specific gsp de cancan de proasta calitate. Dayro Moreno sa stii si tu antibecalistule care ai scrijelit cu atata ura aceasta mizerie este cotat si acum la 2 milioane de euro si joaca la Atlético Nacional un club cu 26 de titluri in Columbia. Ovidiu Petre a ajuns la o cota de 2,5 milioane de euro, Mihai Onicas este in continuare unul dintre cei mai buni inchizatori chiar daca evolueaza in liga a 2-a cu o cota de 150000 de euro pe care nu si-o permite nici un club din liga 1 in afara de Steaua, Alex Tudorie are doar 21 de ani si este prematur sa-l judecam, cota sa este de 200000 de euro cat a lui vali lazar fost fcdb-ist si una dintre vedetele echipei, Andrei Cristea a fost cotat la 2 milioane de euro si nici acum nu are o cota mica...400000 de euro, Vali Badea a dat gol si cu Real Madrid dar aveti mintea scurta si ofuscata de ura fata de Steaua si becali, Vali a dat 259 de goluri in cariera sa...Radut cotat incal la 900000 de euro joaca la Lech Poznan in Polonia care se afla la 4 puncte de locul 1. Vai de voi...

Ba, asa prost ca tine nu se gaseste la orice colt de strada...mustesti de "talent"...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează