FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl pierde Steaua şi pe Gardoş?

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

După ce nu a reuşit să-i transfere pe Tameş şi Păcurar, Steaua e pe punctul de a pierde şi unul dintre fundaşii centrali pe care pusese ochii Piţurcă.

Florin Gardoş (21 de ani), de la Concordia Chiajna, a fost ofertat oficial de Astra, echipă pe care o va antrena Mihai Stoichiţă.

 "Singurii care au venit la noi, au întrebat de el şi au şi făcut o ofertă sînt cei de la Astra. Steaua şi Vaslui doar au întrebat prin telefon şi atît", a declarat Mircea Minea, patronul grupării din Chiajna.

În schimb, în cazul în care Piţurcă va semna cu Steaua, Gică Craioveanu i-a promis că i-l va duce în Ghencea pe stoperul brazilian David Lopes.

Gardoş evoluează de un an şi jumătate la Chiajna, iar specialiştii spun că poate fi noul Goian, datorită staturii impresionante.

"E unul dintrei cei mai buni fundaşi din ţară. Dacă îl ia Steaua, va face o afacere foarte bună, pentru că acest jucător poate creşte foarte mult. Loveşte bine mingea cu ambele picioare şi are o detentă impresionantă", povesteşte un fost antrenor al lui Gardoş.

Alte lucruri despre Gardoş
- născut pe 29 octombrie 1988, la Satu Mare
- e înalt de 1,93 metri şi are 84 de kilograme
- a început fotbalul la 13 ani la Olimpia Satu Mare
- primul post pe care a jucat a fost libero

4 meciuri a evoluat Gardoş pentru echipa naţională de tineret sub comanda lui Emil Săndoi, reuşind să marcheze un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lions
lions  •  10 Iunie 2010, 10:32

Astra o sa fie o echipa puternica la anul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează