FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îl pot pierde pe Schuller » După Ropotan, Dinamo e aproape de a mai rata un transfer

Schuller este dorit și de Porumboiu la FC Vaslui
Schuller este dorit și de Porumboiu la FC Vaslui

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 21:02

Apropiaţii stoperului susţin că transferul la Dinamo ar putea pica întrucît i s-a oferit un salariu mai mic decît se stabilise iniţial.

Dinamoviştii sînt aproape de un deja vu neplăcut, la fel cum s-a întîmplat şi cu fundaşul stînga de la Severin, Alexandru Giurgiu, ajuns la Astra, întrucît giurgiuvenii i-au oferit un contract dublu decît în Ştefan cel Mare.

Acum, clubul lui Ioan Niculae l-a ademenit pe Eduard Schuller cu un salariu de 8.000 de euro lunar, plus 30.000 de euro la semnătură, dar fundaşul de 18 ani a hotărît că vrea să joace la Dinamo, chiar şi pe bani mai puţini. Prietenii ardeleanului au dezvăluit că roş-albii i-au oferit 4.000 de euro lunar, plus un bonus la semnătură de 15.000 de euro, dar au strecurat şi o clauză conform căreia Schuller ar încasa numai jumătate din sumă dacă nu prinde prima echipă şi e trimis la "satelit"!

Eduard nu a acceptat clauza, aceasta a fost scoasă într-un final din precontract, însă şefii susţin că acum transferul e în impas din cauza impresarului fotbalistului: "E un agent din Germania care vrea să vină la Bucureşti să vadă acordul, ne ţine în loc şi nu poate pleca băiatul în cantonament în Spania!".

Crăciun şi Homei rămîn acasă
Ieri, conducătorii lui Dinamo i-au băgat în şedinţă pe Eugen Crăciun şi pe Sergiu Homei, cărora le-au propus să îşi micşoreze salariile. Lui Crăciun, fundaş lateral, de la 2.900 de euro lunar la 2.000 de euro, iar lui Homei, apărător dreapta, de la 6.000 de euro lunar la 4.500 de euro. Fundaşii nu au fost de acord astfel că, drept pedeapsă, şefii le-au transmis că nu vor face parte din lotul deplasat de "cîini" în cantonamentul din Spania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  31 Ianuarie 2013, 11:02
Postat de alpin pe 31 Ianuarie 2013, 08:11

Cand vor intelege tinerii ardeleni ca Bucurestiul nu mai e, demult, o rampa de lansare! E un loc unde tinerele talente se impotmolesc prin gropi, cimitire sau printre sine de cale ferata!! Bucurestiul este, cel mult, o trambulina spre camilele arabe sau azere. Tanarul de la Alba Iulia ar merita o soarta mai buna.

comentezi si tu sa te afli in treaba....daca Bucurestiul nu mai este o rampa de lansare de ce curg ofertele pentru jucatorii Stelei? si pentru cativa de la Dinamo....ce jucator important a plecat de la Astra in strainatate?

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  31 Ianuarie 2013, 10:59

clauza aia din contract nu ar fi trebuit sa-l sperie daca se considera un fotbalist valorors si crede ca se va impune in Stefan cel Mare,daca vine doar ca sa isi faca poze cu echipamentul lui Dinamo e normal sa-l sperie....

dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  31 Ianuarie 2013, 08:16

Fundasi centrali avem.Nu e nimic nou ca jucatorii refuza salariile de rahat oferite de Dinamo.Ne trebuie neaaparat un efort pentru fundas stanga si un inchizator. Eduard Schuller foarte bine face daca refuza...pai poate are 18 ani dar nu tre sa vina pe orice suma ii ofera astia.Bravo lui ca are personalitate si stie cat valoreaza.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close