FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

Îl speriase MM deja! » De ce a tolerat Colţescu fazele periculoase de joc din meciul Dinamo - Steaua 0-2

Colțescu a tolerat duritățile din derby-ul Dinamo-Steaua, după ce avusese probleme și în celălalt ”șoc” bucureștean
Colțescu a tolerat duritățile din derby-ul Dinamo-Steaua, după ce avusese probleme și în celălalt ”șoc” bucureștean

Articol de , - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 01:10

În Giuleşti, Mihai Stoica a intrat după meci în vestiar peste Colţescu, enervat de raportul acestuia. Peste trei săptămîni, acelaşi ”central” a fost delegat la ”clasicul” României şi a iertat pe toată lumea.

Sebastian Colţescu a devenit ţintă după Dinamo-Steaua, din cauza durităţilor petrecute pe teren şi nesancţionate de arbitru, iar Ion Crăciunescu a sugerat că un secret neluat în seamă de către Comisia Centrală a Arbitrilor l-ar fi făcut pe "central" să ignore violenţele de pe Arena Naţională.

"Eu nu pot să cred că doar eu am ştiut ce s-a întîmplat la Rapid-Steaua şi CCA nu a ştiut", a comentat Crăciunescu. La ce s-a referit?

Colţescu a ajuns în conflict cu Mihai Stoica în Grant. El a avut de gestionat atunci un meci foarte complicat, întrerupt la un moment dat din cauza obiectelor pe care fanii giuleşteni le aruncau din tribune, pe urmă a hotărît continuarea partidei, în acord cu oaspeţii stelişti.

Un martor al evenimentelor din Giuleşti explică la ce s-a referit Crăciunescu: " MM Stoica a intrat în vestiarul arbitrilor după meci, nervos că risca să fie sancţionat din pricina raportului lui Colţescu: "Vrei să mă nenoroceşti? La cîte am pe cap, să mai fiu şi suspendat din cauza ta? Eu n-am incitat pe nimeni! Cum să scrii aşa ceva?!"".

Managerul s-a liniştit cu greu şi a părăsit cabina, a fost suspendat de Comisia de Disciplină pentru cinci luni, după care Apelul i-a redus pedeapsa la o singură lună.

La trei săptămîni de la acest incident, CCA l-a delegat pe Colţescu la încă un derby cu Steaua implicată, cel cu Dinamo. Cum s-a comportat arbitrul? L-a iertat pe Latovlevici de eliminare la o intervenţie dură asupra lui Strătilă, după care victima dinamovistă s-a transformat în agresor, lovindu-l violent pe Chiricheş şi accidentîndu-l serios.

A petrecut cu Petrescu!
Colţescu s-a relaxat în club după derby-ul care i-a trimis la spital pe Chiricheş şi pe Chipciu. A mers în "Fratelli" sîmbătă seară, unde a fost coleg de petrecere cu Dan Petrescu. "Bursucul" dăduse o fugă la Bucureşti imediat după meciul din campionat Dinamo Moscova-Krasnodar (1-1).

"Cu ochii larg închişi"
Arbitrul n-a scăpat după meciul cu Dinamo de conflictul cu Mihai Stoica, din cauza căruia Crăciunescu crede că el n-ar fi trebuit delegat la derby-ul de vinerea trecută. "Colţescu a privit cu ochii larg închişi faza în care Chiricheş a păţit ce a păţit în duelul cu Strătilă", l-a acuzat managerul.

5 meciuri ale Stelei a condus Colţescu în acest sezon din Liga 1. Cu el pe teren, roş-albaştrii au cîştigat de patru ori şi au remizat o dată, 1-1 în Giuleşti

"Cu arbitrajul din Dinamo-Steaua, Colţescu a şters toate prestaţiile bune pe care le avusese în ultimii trei ani!" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Principalul vinovat pentru accidentările din Dinamo-Steaua este Colţescu, nu Strătilă, nu Dandea, nu Rus sau restul care au mai lovit sălbatic!" (Mihai Stoica, manager Steaua)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
celceeste
celceeste  •  15 Mai 2013, 13:05

eu nu inteleg rationamentul acestui asa numit ziarist. ce legatura este intre faptul ca arbitrul coltescu a lasat jocul mai dur si istericalele mm-lui de la sfarsitul partidei din giulesti? din contra, ar fi trebuit sa fie invers, de frica, sa fluiere orice contact mai dur, ca sa nu faca mm scandal. asa fotbal, asa ziaristi

florinch
florinch  •  15 Mai 2013, 12:43
Postat de comandhor pe 15 Mai 2013, 07:29

Deci Meme e de vina ,nu Stratila.Dupa modelul,nu Rus i-a rupt piciorul lui Chipciu,ci Tanase.Eu pot intelege ca gaozarii(gazetarii) sunt in sucar cu Mita si cauta sa i-o dea la gioale cu orice ocazie,dar nu inteleg sa faca asta ,cautionand nenorociti precum Coltescu.Despre Craciunescu nu am ce spune ,ca si-asa l-a batut Dumnezeu si la facut oltean.

Tu ai vazut meciul sau vorbesti din auzite? Cine i-a rupt glezna lui Chipciu? Daca ascultai comentarilu din timpul meciului l-ai fi auzit pe comentator (stelist convins) spunand ca, dupa intrarea,neintentionata, dar prin gravitatea ei, Tanase ar fi meritat "rosu" desi este coechipier cu Chipciu. Numai voi, stelistii, i-ati vazut doar pe dinamovisti lovind, pe Latovlevici, pe Bourceanu, pe Tanase (rupandu-i piciorul lui Chipciu) nu i-ati vazut. Vad ca ati cam inceput cu toti sa sugeti la aceeasi "tata" cu stoica mihai. Incercati, mai ales ca Steaua a fost cea mai buna in acest campionat, sa fiti cat de cat cu picioarele pe pamant si nu-i mai cantati in struna milogului de

danut1971
danut1971  •  15 Mai 2013, 10:31

bravo lui coltescu i-a aratat puscariasului de MM ca nu el e sef

Vezi toate comentariile (22)
Comentează