FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL

Îl vrea Panathinaikos! » Steliştii se mai pot despărţi în această vară de un jucător important

Gardoș a venit de la Chiajna în 2010 și mai are contract cu Steaua pînă în iunie 2015
Gardoș a venit de la Chiajna în 2010 și mai are contract cu Steaua pînă în iunie 2015

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 22:54

Ocupanta locului 6, sezonul trecut, din campionatul Greciei vrea să-l transfere pe fundaşul central al Stelei, dar nu are banii ceruţi de Steaua.

După ce-au plecat din Ghencea Rusescu, Rocha şi, mai mult ca sigur, Mihai Costea, steliştii se mai pot despărţi în această vară de un jucător. Florin Gardoş, 24 de ani, a intrat în vederile scouterilor din Grecia. Fundaşul a fost urmărit de trimişii lui Panathinaikos Atena la meciurile din sezonul trecut al Europa League.

"L-am urmărit pe Gardoş la partidele cu Ajax şi Chelsea, este un jucător interesant pentru echipa noastră. Noi căutăm un fundaş central cu experienţă, mai ales după ce am transferat un jucător foarte tînăr, Adamantios Chouchoumis, de 19 ani!", a precizat un oficial elen în presa locală.

Steaua ar cere în schimbul fundaşului în jur de 1,5 milioane de euro, aproape dublu decît ar fi dispuşi cei de la Panathinaikos să ofere. Explicaţia vine de la un jurnalist grec, apropiat de Panathinaikos: "În acest moment, posibilităţile financiare ale cluburilor din Grecia nu sînt foarte ridicate. Cei de la Panathinaikos pot să ofere maximum 600.000 - 700.000 de euro în schimbul unui jucător. Sînt în căutări serioase de aproape o săptămînă şi toate pistele duc spre un fotbalist din România".

În urmă cu cîteva săptămîni, elenii au dorit achiziţionarea lui Cristi Chivu, dar impresarul acestuia, Victor Becali, a rîs de ofertă: "Nu au cum să-l transfere pe Cristi pentru că nu au posibilităţi financiare în acest moment!".

1 gol a marcat Gardoş de la venirea la Steaua în Liga 1, cel din meciul cu Viitorul din sezonul trecut

3 trofee a cîştigat Gardoş cu Steaua: titlul în Liga 1, Cupa României şi Supercupa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
uefa
uefa  •  21 Iulie 2013, 15:45

grecii sunt in faliment, aia e clar. e cea mai falimentara liga din Grecia si chiar daca si a noastra a scazut, la ora actuala Grecia e sub Romania. daca mai pleaca si seicii sau ce ce sunt de la Olimpiacos, sunt morti aia. daca n-au facut-i deja cumva..

uefa
uefa  •  21 Iulie 2013, 15:43
Postat de lukasoil17 pe 21 Iulie 2013, 13:41

goian nu mai este o solutie demult....la ora actuala nu mai joaca aproape nimic

omule, grecii de la Asteras au fost locul 3 in liga din Grecia!! Goian a jucat bine sezonul trecut la Spezia, 30 de meciuri cu cupe. nu stiu cine va baga in cap ca nu mai joaca bine, un meci slab a avut la nationala, in rest a jucat bine. e mai bine decat la Spezia sau la Rangers. vedem daca la nationala mai poate sau nu.

lukasoil17
lukasoil17  •  21 Iulie 2013, 13:41
Postat de luciann pe 21 Iulie 2013, 11:18

Aia sunt aproape de faliment! Noi ar trebui sa cumparam de la ei nu invers! In alta ordine de idei, trebuia sa-l repatriem pe Goian ca tot era liber de contract avand in vedere ca, Chiriches nu va mai sta mult!

goian nu mai este o solutie demult....la ora actuala nu mai joaca aproape nimic

Vezi toate comentariile (20)
Comentează