FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ilie de România? » Catalanul Sanchez ar putea fi împrumutat la Dinamo sau în Liga 1

Sanchez a primit prenumele Ilie pentru că părinţii săi sînt îndrăgostiţi de popoarele din Estul Europei. Pe fratele său îl cheamă Iuri
Sanchez a primit prenumele Ilie pentru că părinţii săi sînt îndrăgostiţi de popoarele din Estul Europei. Pe fratele său îl cheamă Iuri

Articol de - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 14:37

Unul dintre mijlocaşii centrali al Barcelonei ar putea fi împrumutat fie la Dinamo, fie la altă echipă din Liga 1.

"Barcelona este dispusă să-l lase împrumut sau să-l transfere definitiv, au avut loc prime discuţii cu oficiali ai lui Dinamo, dar la meci au mai asistat şi alţi reprezentanţi ai unor cluburi de elită din România, aşa că Ilie poate evolua oriunde în Liga 1. El este dispus să joace şi aici, vreme de un an, dar la o gruparea importantă, care să-i asigure un salariu satisfăcător", au transmis ieri reprezentanţii jucătorului care l-a înlocuit pe Xavi, sîmbătă seară, în echipa catalană.

Ilie Sanchez, 21 de ani, a jucat în ultima jumătate de oră împotriva "cîinilor", însă, conform informaţiilor furnizate de către agenţii jucătorului, mijlocaşul central ar putea fi coleg, chiar din această vară, cu dinamoviştii cu care s-a confruntat!

Reprezentanţii pentru România ai lui Sanchez evită să dea prea multe amănunte despre detaliile contractuale, precizînd doar că-l pot aduce şi în Liga 1 pe tînărul crescut la La Masia: "Noi am luat legătura cu mai mulţi oameni din ţară, mai sîntem în contact cu ei, dar ar fi de preferat Dinamo, întrucît aici se pune accentul pe creşterea tinerilor".

Patru operaţii la călcîi!
Ilie Sanchez se anunţa un mare talent catalan, însă cariera i-a fost stopată de o serie de ghinioane. La numai 21 de ani, el a fost nevoit să suporte nu mai puţin de patru intervenţii chirurgicale la călcîiul piciorului stîng pentru a-şi "repara" o gravă problemă! "Acum nu mai am nimic, mă simt ca nou", spunea recent Sanchez.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Sanchez, conform transfermarkt.de

20.000 de euro este salariul lunar, minim, pe care agenţii spun că Ilie Sanchez l-ar dori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
spivak
spivak  •  15 August 2012, 00:53

Şi de ce-l cheamă Ilie?

toni_fcsb
toni_fcsb  •  15 August 2012, 00:19

Sa-l ia Astra, ca aia angajeaza fel si fel de prosti pe niste salarii de te doare capu'!

xzx
xzx  •  14 August 2012, 23:16
Postat de manu. pe 14 August 2012, 19:04

Eduard Apostol, tu esti mincinosul care a insinuat ca a fost facuta o intelegere conform careia meciul Dinamo-Barca ar fi trebuit sa se incheie cu o victorie a barcelonezilor la nu mai mult de 5 goluri. Mizeria scrisa de tine a fost preluata de multi indivizi de acelasi calibru inclusiv din mass-media creindu-se o imagine proasta a echipei Dinamo, a meciului, a Romaniei insasi. Vreau sa stii ca voi insoti fiecare articol semnat de tine cu acest comentariu pana cand iti vei cere scuze pentru calomnie.

si l-a vazut pe Boubacar plangand de ciuda ca este accidentat si nu joaca cu Barca)))) iar acum mai anunta un transfer la dinamo dar din pacate jucatorul a avut operatii la calcaiul PICORULUI DREPT))) bine ca nu a fost accidentat la GENUNCHIUL PICIORULUI DREPT)))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează