FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Dumitrescu: "Diseară îi aştept pe Marinescu şi Brandan la antrenament"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat că jucătorii Pablo Brandan şi Laurenţiu Marinescu, de la Unirea Urziceni, au fost transferaţi la gruparea "roş-albastră".

"S-a rezolvat transferul lui Brandan. S-a ajuns la o înţelegere şi pentru venirea lui Marinescu la Steaua. Asta seară ei vor face primul antrenament la Steaua", a spus Ilie Dumitrescu.

Negocierile pentru transferul argentinianului Pablo Brandan au durat mai multe zile, jucătorul fiind nemulţumit de contractul care i se oferea de către gruparea "roş-albastră". În privinţa mijlocaşului Laurenţiu Marinescu, deşi jucătorul şi-a dat de mai mult timp acordul să evolueze pentru Steaua, echipa Chimia Brazi, din Liga a III-a, care deţine 25 la sută din drepturile asupra lui, nu era de acord cu transferul acestuia la gruparea "roş-albastră".

Steaua a mai transferat de la Unirea Urziceni încă cinci jucători în ultima săptămână: George Galamaz, Marius Onofraş, Marius Bilaşco, Iulian Apostol şi Ricardo. În schimb, Steaua a oferit clubului Unirea Urziceni mai mulţi jucători de la echipa a doua a clubului, dar şi pe mijlocaşul Andrei Ionescu, care se afla în lotul primei echipe.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
aureltg
aureltg  •  11 Septembrie 2010, 02:06

daca avea oli lotul de acum, prindea finala uefa in 2006

so19so76
so19so76  •  10 Septembrie 2010, 18:02

sa vedeti acum cum o sa "subordonam adversarul" cu parere de rau nu cred ca Dumitrescu este un antrenor capabil sa puna in valoare jucatorii stelei.Sper sa ma contrazica prin joc si rezultate.Nu pot sa nu ma intreb cum ar fi aratat echipa cu un antrenor ca Olaroiu.Sper totusi sa luam campionatul asta .

biiii
biiii  •  10 Septembrie 2010, 17:37

Acum sunt jucatori "fara numar"...sa vedem daca exista si un antrenor care sa ii puna in valoare

Vezi toate comentariile (3)
Comentează