FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY OFF

Ilie Dumitrescu e sigur: "S-a terminat totul" » A văzut o schimbare importantă la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 09:01

Ilie Dumitrescu, fost jucător la Steaua, a vorbit despre lupta la titlu și crede că CFR Cluj va câștiga campionatul, chiar dacă are un avans de doar două puncte față de FCSB, cu două etape înainte de final.

"Stăteam și mă gândeam ce simte Petrescu, pentru că era încă un meci în care CFR era egalată în minutul 90 plus (n.r. FCSB - CFR 1-1). Cred că norocul s-a întors puțin și cu fața spre CFR și Dan Petrescu.

Eu cred că s-a terminat campionatul. Chiar dacă sunt două meciuri complicate pentru CFR (n.r. Astra și Viitorul). Nu cred că vor mai pierde puncte.

CFR mi s-a părut diferită ca abordare la ultimul meci (n.r. 1-0 cu U Craiova). Când era în inferioritate, a încercat să joace. Eu am crezut că după meciul cu FCSB, când a fost egalată în minutul 90, echipa nu va avea reacție în meciul cu cei de la Craiova.

Am văzut jucători maturi, care își doresc și care pot face performanță. Am văzut dăruire, determinare și disciplină", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Mai 2018, 16:54
Postat de sakamoto pe 09 Mai 2018, 10:02

Din pacate pt dinsii, jucatorii lui Dan Petrescu abuzeaza de centrari inalte, in careul adversarilor. Asa jucau fotbalistii englezi, pina la sfirsitul anilor 60. Au abandonat definitiv aceasta tactica invechita si falimentara. Mai bine i-ar pune Dan pe jucatorii sai, sa suteze la poarta de la distanta. Numai asa se marcheaza goluri, echipelor aglomerate in defensiva. Nu este cel putzin ciudat, ca desi are in echipa jucatori care la alte echipe marcau multe goluri-Tzucudean, Ionitza, Omrani, Mailat-la CFR Cluj marcheaza putzin, sau deloc? Tactica Dane, bat-o saracia! Schimba ceva.

In ultimele doua meciuri Djokovici si Camora au marcat cu suturi de la distanta.

valiza.epo
valiza.epo  •  09 Mai 2018, 13:37

Nu e nicio schimbare la CFR! Asa a jucat tot anul. Singura "schimbare" a fost ca, fiind iar penalizati aiurea de arbitrul lui Gigi cu un penalty inventa, au scapat de egalare. Atat.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Mai 2018, 13:31

Care sunt alea doua puncte intre CFR si FCSB? Pai la meci nul CFR la Giurgiu si victorie FCSB la Craiova, situatia este alta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează