FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Ilie Dumitrescu face antrenamente "marcă înregistrată"

Articol de , - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Ilie a adus metode noi în Ghencea: face analiza video, după care imediat îşi scoate elevii pe teren să pună în practică teoria, iar ieri a făcut două antrenamente într-unul singur.

Pe lîngă disciplina şi rigoarea pe care le-a impus în vestiar încă de la prima întîlnire "face to face" pe care a avut-o cu jucătorii, Ilie Dumitrescu a schimbat aproape în totalitate şi modalitatea de pregătire şi susţinere a antrenamentelor. Miercuri a condus o şedinţă de pregătire, iar ieri o alta, în fiecare dintre ele aducînd elemente de care Dorel Stoica şi compania n-au avut parte pînă acum.

1. Teoria pusă imediat în practică
Miercuri după-amiază, Ilie Dumitrescu le-a prezentat jucătorilor o analiză video, dar nu a adversarilor, ci a propriului joc. Antrenorul a oprit de mai multe ori DVD-ul pentru a le explica elevilor săi ce anume vrea, după care imediat i-a scos pe teren, la antrenament, unde le-a cerut să exerseze fix ceea ce le explicase în camera de video-analiză.

2. Antrenament cu fundaşii şi închizătorii, apoi cu tot lotul
Ieri, o nouă zi, o nouă metodă de antrenament în Ghencea. Deşi şedinţa de pregătire era prevăzut să înceapă la 19:30, Ilie Dumitrescu a început mult mai devreme, însă nu cu toţi fotbaliştii, ci exclusiv cu fundaşii şi cu închizătorii. Apoi, mai tîrziu, s-a făcut joncţiunea cu restul.

"Am văzut o participare totală a jucătorilor la antrenamente, sînt extrem de motivaţi şi de implicaţi. Am purtat discuţii cu ei, încerc să îi cunosc şi să le transmit filosofia mea"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

"Lui Ilie îi va fi greu, dar am auzit că numai lucruri bune despre el pe la echipele pe unde a lucrat. Fanii o să-l accepte abia cînd echipa va cîştiga două-trei meciuri, pînă atunci va fi sub presiune"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

11 echipe a antrenat Ilie Dumitrescu pînă să semneze cu Steaua, el debutînd în meseria de tehnician cînd avea doar 32 de ani, la Oţelul Galaţi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
dpg88
dpg88  •  13 August 2010, 22:40

suporterii nu protesteaza considerandu-l incapabil pe Dumitrescu,protesteaza impotriva lui becali ca se foloseste de foste glorii drept paravan.Normal ca nu l-a mai vrut pe Piturca ca il storcea de bani,Dumitrescu antreneaza moca.E mare pervers gigi si steaua nu va reusi cat timp e el patron.Nici in campionat,nici in europa.

marian2dor
marian2dor  •  13 August 2010, 15:58

Stai sa vezi infrangeri "marcă înregistrată".

mikewhite
mikewhite  •  13 August 2010, 13:12

Intersant ce face el la Steaua,asteptam rezultatele,sper sa reuseasca.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează