FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-1

Ilie Dumitrescu l-a pedepsit pe Iulian Apostol pentru că a refuzat să joace cu Liverpool » Scos din lot!

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Iulian Apostol suportă deja consecinţele episodului Liverpool.

Cu Astra, fostul fotbalist al Unirii nu a fost nici măcar pe banca de rezerve, după ce la mijlocul săptămînii trecute, în Anglia, şi-a şocat antrenorul. Ilie Dumitrescu dorea să înceapă cu el titular pe Anfield, dar mijlocaşul l-a refuzat: "Mister, nu mă simt pregătit şi n-aş vrea să mă fac de rîs".

Anghelov "rupt", Bănel reloaded!
Nici Anghelov, fotbalist care l-a scos şi el din sărite pe antrenor prin prestaţia în faţa "cormoranilor", nu a fost aseară pe foaia de joc. Bulgarul a acuzat o accidentare şi a fost menajat. Din lotul de 18 a făcut parte în schimb Laurenţiu Marinescu, în premieră de la venirea în Ghencea. O altă noutate a fost apariţia lui Bănel Nicoliţă în primul "11", cu Astra fiind distribuit ca mijlocaş dreapta. El jucase ultima dată titular acum o lună, în meciul tur cu Grasshopper Zurich!

Părăsiţi de suporteri
Doar 4.000 de oameni au fost în tribune cu Astra, cea mai slabă asistenţă la meciurile de acasă ale Stelei de la începutul acestui sezon! Prin comparaţie, cu Victoria Brăneşti, jocul de debut al lui Ilie Dumitrescu disputat tot într-o zi de luni, au asistat 8.500 de spectatori. Partida cu Universitatea Craiova din mandatul lui Piţurcă deţine recordul de asistenţă, 25.000 de oameni!

Alina Dumitru premiată
Înainte de startul partidei, judoka Alina Dumitru a fost premiată de preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, şi de crainicul stadionului, Gabi Safta. Campioana olimpică a primit un tricou al roş-albaştrilor personalizat pe care era cifra 3, locul ocupat de sportivă la Campionatul Mondial de judo.

Gigi a ratat startul
Gigi Becali a intrat în direct prin telefon la GSP TV cu puţin timp înaintea meciului pentru a comenta duelul cu ploieştenii. Discuţia l-a captivat pe patronul Stelei mai mult decît debutul de meci al echipei sale. La patru minute de la fluierul de start al partidei, Becali încă nu încheiase convorbirea telefonică.

Premieră pentru Kape
Golul cu Astra a fost primul pentru Pantelis Kapetanos în acest sezon! Ultima reuşită a grecului data de la meciul cu Poli Timişoara, etapa a 29-a a campionatului trecut. Golgeterul Stelei în sezonul 2009-2010, cu 19 reuşite, a început această stagiune ca rezervă din cauză că a ratat pregătirea de vară, fiind plecat la Campionatul Mondial.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
salaaurel
salaaurel  •  21 Septembrie 2010, 09:16

Daca cumva vine DPetrescu la steaua,Apostol va zbura in secunda urmatoare,(vezi ce a patit la Unirea).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează