FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEUA, LUNI, 20:30, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie intră în loterie! » Stan îşi joacă viitorul în meciul cu Dinamo

Tactica Stelei va fi făcută şi în derby-ul cu Dinamo de Gigi Becali şi nu de Ilie Stan
Tactica Stelei va fi făcută şi în derby-ul cu Dinamo de Gigi Becali şi nu de Ilie Stan

Articol de - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2011 20:34

Pe antrenor îl mai salvează doar o victorie cu Dinamo şi calificarea în primăvara Europa League, altfel Gigi apelează la al treilea tehnician al sezonului.

Becali a ales tactica Stelei la Schalke, dar s-a convins că nu e bună, aşa că vrea iar alta! 4-2-3-1 în loc de 4-3-3 e modificarea de sistem pe care patronul o vede perfectă pentru derby-ul cu Dinamo, de luni, şi pe care i-a transmis-o lui Ilie Stan!

Gigi crede că aşezarea pe care tot el a pariat acum o săptămînă n-a funcţionat din cauza antrenorului: "Eu am zis foarte bine că numai un tehnician valoros şi cu experienţă mare e în stare să joace 4-3-3. Antrenorul trebuie să fie în stare să-l aşeze pe fiecare, să-i spună unde să stea. Dar ai noştri joacă după ureche, fiecare numai din talentul lui, fără pic de organizare".

Patronul şi-a anunţat angajatul şi de ce depinde soarta lui în perioada următoare: "Vreau să văd ce facem cu Dinamo şi dacă ne calificăm mai departe în Europa!". Un succes în derby ar lăsa-o pe Steaua să mai spere că poate reveni în lupta pentru cîştigarea campionatului, în timp ce accesul în primăvara Europa League i-ar aduce clubului încasări importante, în jur de două milioane de euro.

Ratînd obiectivele, Ilie Stan ar părăsi echipa după partida cu AEK Larnaca, de pe 14 decembrie, după un mandat de doar două luni şi jumătate. Gigi l-a nominalizat deja drept posibil înlocuitor al lui pe Grigoraş, iar tehnicianul de la Pandurii a amînat discuţia pentru pauza dintre tur şi retur.

"Sistemul depinde de calitatea jucătorilor, mai lăsaţi-l naiba de sistem! Ne pierdem toţi în cifre, 4-4-2, 4-3-3, dar astea nu înseamnă nimic!" (Sorin Cîrţu, antrenor)

"De atitudinea jucătorilor sînt mulţumit, n-am nimic să le reproşez. Dar mă deranjează jocul, nu pasăm, n-avem nici un traseu în 4-3-3, m-am convins de asta" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Fiecare jucător trebuie să acopere o zonă bine determinată, indicată de antrenor. Ai mei se mişcă haotic, fiecare unde vrea" (Gigi Becali, patron Steaua)

Cum ar arăta Steaua contra lui Dinamo în sistemul lui Becali: Tătăruşanu - Martinovici, Iliev, Geraldo, Brandan - Prepeliţă, Bourceanu - Cr. Tănase, M. Costea, Fl. Costea - Rusescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ardeardealul
ardeardealul  •  03 Decembrie 2011, 23:34
Postat de vidanjoru pe 03 Decembrie 2011, 18:39

SA VINA HAGI ! =))) TIKI TAKA BARCELONAAA

6/49 =)))))

vidanjoru
vidanjoru  •  03 Decembrie 2011, 18:39

SA VINA HAGI ! =))) TIKI TAKA BARCELONAAA

viniteranova
viniteranova  •  03 Decembrie 2011, 07:59

Se tot vorbeste de sisteme de joc...De ce nu incearca Steaua sistemul 1-6-5-8...poate asta functioneaza...saracu' Iliesta...pacat...vorbim de STEAUA domnilor, totusi sa nu uitam ca reprezinta Romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează