FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Ilie Năstase a povestit episodul jenant trăit la evenimentul celor de la CSA Steaua: "M-au invitat degeaba"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 17:47

CSA Steaua și-a premiat ieri campionii într-un eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. (DETALII)

Ilie Năstase a explicat că a trăit un moment stânjenitor și a avut un scurt dialog cu fostul internațional român Ilie Dumitrescu

Ilie Năstase: Am fost ieri la petrecerea Stelei, Ilie, tu de ce nu ai venit?

Ilie Dumitrescu: Nu am fost invitat!

Ilie Năstase: Pe mine m-au invitat degeaba. Am fost singurul care nu am fost urcat pe scenă. Nu știu de ce, poate pentru că eram îmbrăcat în general. Oricum eu am vrut să se țină un minut de reculegere pentru toți cei care au murit, foști steliști. Dar nu s-a putut.

Site-ul csasteaua.ro a anunțat că printre sportivii premiați s-au aflat nume de legendă precum: Viorica Viscopoleanu, Alec Nastac, Anişoara Cușmir, George Boroi, Cornel Oțelea, Cristian Gațu, Laura Badea, Anghel Iordănescu, Adrian Bumbescu și Marius Lăcătuș.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
164609984023475
Costel Ivascu  •  08 Iunie 2017, 12:02

Rusine Steua,cu al vostru mare salvator Talpan,care v-a adus in stadiul unui club mediocru,uitindu-va cu invidie la alte cluburi ca Dinamo,C.S.Msi multe si multe alte cluburi din tara,incercati sa amagiti suporterii cu minciunile voastre,calcand in piciore simboluri steliste ca Hagi,Ducadam,Nastase,Dumitescu,Balint si multi altii.

rjka
rjka  •  07 Iunie 2017, 23:59

domnule nastase sa te premiezi gigi nu csa-ul ca pe el al pupi........ Stati linistiti ca steaua va renaste fie din liga 4sau 5 spre teama fcsb-istilor frustrati ca vor veni suporteri pentru steaua nu pentru *** *** asa se numeste acum .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

766974576778807
Florin Grigorita  •  07 Iunie 2017, 21:21

Mda... au fost premiati cei care sau ocupat de"vanzarea" stelei... si tot eii sunt cei care au"luat. o" inapoi...".... Acum ramane intrebarea ce va face cu numele palmaresul si celelalte... din moment ce echipa vad ca nu au de gand sa isi faca... vorbele nu tin locul echipe domnule talpan.... Doamne cata idiotenie

Vezi toate comentariile (10)
Comentează