FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - BRĂNEŞTI 4-2

Ilie Stan acuză: "Cum să pice Craiova, cînd noi sîntem o comună de 1500 de locuitori?"

Ilie Stan nu-şi mai face speranţe în ceea ce priveşte salvarea
Ilie Stan nu-şi mai face speranţe în ceea ce priveşte salvarea

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2011 19:57

Tehnicianul formaţiei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat după înfrângerea din meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-4, că echipa sa a fost dezavantajată clar de arbitraj. Totodată, Stan mai spune că este sceptic în privinţa şanselor echipei sale de salvare de la retrogradare.

"Jocul acesta l-am pierdut în prima repriză. Dacă până acum m-a preocupat doar pregătirea echipei şi a jocului, acum nu pot să remarc că am fost dezavantajaţi clar de arbitraj. Cred că astăzi la prima intrare a lor în careul nostru s-a dat prea uşor un penalti care a fost de râs. O să spună mâine, poimâine cei care conduc arbitrajul că sunt tineri şi trebuie să le dăm credit. Dar nouă ca antrenori cine ne dă credit? Nu ne dă nimeni că pierdem. Asta este situaţia, eu am încercat să scot maxim, să încercăm să jucăm doar pe teren, dar de multe ori este imposibil pentru că dăm peste aceşti oameni în negru care de cele mai multe ori se fac de râs", a spus Stan, conform Mediafax.

Ilie Stan a precizat că nu poate face comentarii în privinţa jocului: "Despre echipa mea ce pot să spun că e ca un elastic din acela care îl întinzi până nu se mai poate. Asta s-a întâmplat cu echipa mea, l-am tot întins, dar atât putem. Şi dacă noi doar atât putem şi mai vin şi arbitraje din acestea, atunci nu poţi să-i mai trezeşti pe jucători ca să înţeleagă că Liga I e altceva".

Stan a menţionat că este puţin probabil ca Victoria Brăneşti să rămână în Liga I. "Cum să pice Craiova sau Pandurii, când noi suntem o echipă de comună, cu 1.500 de locuitori? Jucăm pe alte terenuri, suntem cireşarii Ligii I. Mai sunt nouă etape, dar e puţin probabil că vom mai rămâne în Liga I. Asta este, mergem mai departe şi poate la anul avem mai mult noroc şi promovăm din nou. Poate venim mai puternici, poate facem şi noi stadionul, sunt multe lucruri care trebuie făcute", a adăugat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  11 Aprilie 2011, 12:34

N-am nimic cu declaratiile dvs. Romania asigura libertatea de exprimare. Sincer insa, problema noastra a multora este alta si anume: OTELUL nu are fata sa ne reprezinte in CL. Nu cred ca va ofenseaza remarca mea. Puneti-va un DVD cu orice meci al BARCELONEI sau al REAL-ului sau al lui MUTD sau ma rog un LILLE chiar un AC MILAN si va veti convinge. Fiind romani stiu ce veti face cu banii (cei ~20 mil euro), ceea ce si colegul Bucsaru a realizat. Si-a astupat 'gaurile'...

zidane92
zidane92  •  11 Aprilie 2011, 10:19

ca sa fii linistit o sa picati amandoua ca sunteti la pamant dupa rapid-craiova 1 solist in aceasta seara retrogadatele se contureaza 100%

putregaiu
putregaiu  •  11 Aprilie 2011, 00:03

cand porti veston peste o fata de masa si mai ai si fata de satean nu doar echipa cum sa nu retrogradezi mai nea

Vezi toate comentariile (12)
Comentează