FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Stan e optimist: ”Steaua e peste Twente!”

Ilie Stan crede că Steaua e favorită în meciul cu Twente.
Ilie Stan crede că Steaua e favorită în meciul cu Twente.

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 20:56

Ilie Stan are o declaraţie optimistă despre ”dubla” cu olandezii, înaintea unui sezon în care trebuie să-şi apere rezultatele excelente din 2011.

Ilie Stan s-a descurcat mai bine decît toţi antrenorii pe care i-a avut Steaua în ultimii cinci ani şi jumătate şi a izbutit astfel să-şi păstreze postul. Cu 70 la sută dintre puncte cîştigate, plus calificarea din grupa Europa League, antrenorul a fost confirmat în funcţie şi acum promite continuarea rezultatelor bune şi anul acesta: "Steaua e favorită împotriva lui Twente, deşi avantajul pe care cred că-l avem noi faţă de olandezi nu e foarte mare".

Stan, care a vorbit despre recuperarea spiritului tradiţional al Stelei încă din momentul în care a fost numit în funcţie, a păstrat în minte atmosfera de la meciul cu AEK Larnaca şi mizează pe reeditarea ei: "Mă aştept să fie peste 50.000 de oameni pe Naţional Arena cînd vom juca împotriva lui Twente. Suporterii vor influenţa şi jocul, în beneficiul nostru. Obiectivul principal pe care îl am la începutul pregătirii din iarna asta e să aduc echipa la un nivel fizic cît mai bun, pentru duelurile cu olandezii".

"Noi n-am avut nici o şansă cu Twente. De Steaua nu ştiu ce să mai zic, că la ce noroc poate să aibă echipa asta, e greu să fac previziuni!" (Viorel Hizo, antrenor Vaslui)

1 singur eşec a suferit Steaua cu Ilie Stan pe bancă în zece meciuri disputate în Liga 1, 0-1 la Ceahlăul Piatra-Neamţ. A cîştigat 21 de puncte, din 6 victorii şi 3 remize

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
tandd
tandd  •  03 Ianuarie 2012, 12:32

daca a declarat asta inseamna ca era beat.

submarina
submarina  •  03 Ianuarie 2012, 11:09

Problemele Stelei vor incepe abea in 1/4...Forza Steaua si Un An Nou fericit tuturor!!!

gabriel1912
gabriel1912  •  03 Ianuarie 2012, 10:53

ARE DREPTATE ! STOAIA ESTE PESTE TWENTE ! LITERA "S" ESTE INAINTEA LITEREI "T".

Vezi toate comentariile (12)
Comentează