FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 1-1

Ilie Stan exultă după egalul cu CFR: ”Asta e Steaua fantastică!”

Ilie Stan a luat patru puncte din derby-urile cu Dinamo și CFR
Ilie Stan a luat patru puncte din derby-urile cu Dinamo și CFR

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2011 23:51

Ilie Stan e entuziasmat de jocul echipei lui, în ciuda rezultatului egal, şi promite o luptă pentru titlu pînă în ultima rundă


- Domnule Stan, sînteţi mulţumit de jocul pe care l-a făcut Steaua?
- Am presat-o pe CFR, am avut o mulţime de ocazii, deci există motive să fiu mulţumit. Chiar dacă n-am cîştigat, mă declar satisfăcut de felul în care a arătat echipa mea. Aşa vreau Steaua şi pe viitor, cu atitudinea asta fantastică şi cu suporterii aceştia formidabili!

- Dar de ce n-aţi cîştigat?
- Am ratat foarte mult, acesta e motivul. Eu sper să marcăm mai uşor miercuri, în Europa League, s-o batem pe AEK Larnaca şi să ne calificăm. Sigur, depindem şi de ce se va întîmpla la Haifa, între Maccabi şi Schalke, dar eu mă gîndesc numai la victoria noastră, nu la altceva.

- Credeţi că oboseala acumulată după derby-ul cu Dinamo a contat?
- Nu, deloc! Echipa chiar n-a fost obosită! N-aţi văzut că am alergat 90 de minute, am pus permanent presiune pe adversar?! Deci nu poate fi vorba despre oboseală, în nici un caz! Numai că dorinţa foarte mare de victorie ne-a făcut să nu mai fim îndeajuns de lucizi.

- Tănase a terminat meciul cu un ochi umflat. A fost exagerată agresivitatea din seara asta?
- Cînd te baţi pentru cîştigarea campionatului trebuie să accepţi lupta asta, fiindcă toţi îşi doresc să cîştige şi fac orice ca să aibă succes. Vreau luptă pînă la epuizare de la fotbaliştii mei!

- Mai speraţi la titlu?
- Bineînţeles! Rămîne obiectiv titlul! Dar pînă să revenim în campionat, avem un meci important în Europa League, cu AEK Larnaca, şi ne concentrăm pe această competiţie. Vedem ce va mai fi după aceea.

- Vă convine că se joacă şi prima etapă din retur?
- Da, e foarte bine pentru Steaua, fiindcă echipa mea e într-o formă bună şi e capabilă să o bată pe Voinţa Sibiu, eu aşa zic, şi ar fi bine să terminăm anul cu o victorie.

- CFR cum vi s-a părut? V-a surprins că aţi dominat-o atît de clar?
- Nu pot să-mi critic adversarul. Vă spun doar că ardelenii au cel mai bun lot din România!

- V-a scos iar unul dintre fraţii Costea...
- M-a scos... Mihai a dat un gol, ceea ce era datoria lui, nu m-a scos pe mine!

"A fost cel mai bun meci făcut de Steaua în ultimii ani, eu aşa am văzut. Sînt foarte mulţumit, îmi felicit jucătorii!"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Balaj e cel mai şmecher arbitru! Te fură cu mare talent! Dar de data asta n-a mai putut să fure din talent, şi-a dat arama pe faţă şi am văzut cu toţii ce om nenorocit e Balaj, un ipocrit care şi-a creat aura de corect!"
Gigi Becali, patron Steaua

"CFR e singura care are blaturi cu arbitrii, dă banii dinainte, probabil sute de mii de euro, şi n-ai cum s-o mai prinzi! DNA nu mai poate face nimic, că ăştia care fac aşa ceva iau banii cu două luni înaintea campionatului, 300.000 sau 500.000 de euro!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Balaj e o jigodie de om, care şi-a bătut joc de munca unor copii care-şi dau sufletul pe teren şi calcă în picioare spiritul românesc!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Chiar dacă am dominat-o pe CFR şi am fi meritat să cîştigăm, şi clujenii îşi merită locul dinaintea noastră în clasament. De ce? Pentru că au făcut mai multe puncte pînă să ne întîlnească pe noi"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
athos3112
athos3112  •  11 Decembrie 2011, 23:21

Eu spun ca fara un dram de noroc aseara STEAUA AFACUT UN JOC BUN. ARBITRUL AGRESIT cand nu-l elimina pe muresan la lovitura care i-a dato lui DODEL.ASTA E!!!!.in orice caz STEAUA merita victoria.arbitrul a stricat meciul.,clar ca lumina zilei

duta_dd
duta_dd  •  11 Decembrie 2011, 18:30

a prins glas caricatura aia de antrenor! vai de steaua voastra... va inteleg de ce sunteti asa excitati: ati reusit sa nu mancati bataie cu 1 gol de egalare.

asc21
asc21  •  11 Decembrie 2011, 15:06

Nu-i lauda ca parca vad cum si-o fura in meciul cu Larnaka.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează