FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Stan nu subestimează Rapidul: "Vom avea un meci greu, chiar dacă nu au făcut transferuri şi nu sînt pregătiţi"

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 11:07

Tehnicianul Ilie Stan doreşte să debuteze cu dreptul pe banca Vasluiului, cerîndu-le jucătorilor maximă seriozitate în jocul cu Rapid, fiindcă îi aşteptă un meci dificil, chiar dacă echipa giuleşteană e abia venită din vacanţă.

Chiar dacă adversarul din prima etapă, Rapid, e în urmă cu pregătirea fizică, Iliesta le cere jucătorilor să acorde toată atenţia echipei din Giuleşti, pentru a putea cîştiga partida.

Întîlnim un adversar puternic, chiar dacă încă nu au transferuri, nu sînt pregătiţi. Organismul are resurse nebănuite, iar cînd îţi doreşti ceva cu adevărat, poţi obţine. Aşa că va fi un meci greu, cu o echipă care vine să joace şi va face tot posibilul să nu piardă. Dau exemplul Danemarcei, care a fost chemată de pe plajă şi a devenit campioană europeană. Totul depinde de noi, cît de dornici sîntem să cîştigăm acest meci”, a spus Stan.

Înaintea acestui joc, antrenorul Vasluiului are cele mai mari probleme în defensivă, acolo unde este nevoit să improvizeze: “Pentru jocul cu Rapid vom improviza postul de fundaş dreapta, urmînd ca în următorul meci să reuşim să facem acest transfer. Indiferent ce jucător vine, îi va fi greu să joace, pentru că vine după o perioadă de întrerupere, are nevoie de adaptare şi o bună pregătire. Ne-am fi dorit jucători care au jucat pînă acum, să nu mai aşteptăm să-l aducem la nivelul de pregătire al echipei, însă nu am reuşit deocamdată”.

Meciul dintre FC Vaslui şi Rapid va avea loc luni seară, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dihorul
dihorul  •  20 Iulie 2013, 23:27
Postat de inginerul. pe 20 Iulie 2013, 21:41

Eu sunt al 11-lea...

12

inginerul.
inginerul.  •  20 Iulie 2013, 21:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Eu sunt al 11-lea...

sorindrag
sorindrag  •  20 Iulie 2013, 17:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

scuze dar ma inervat omulcaresugesiinghite si nu stiu cum am ajus sa dau replica aici!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează